Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Rivo MC1 wint & MB1 verliest van VCV

Rivo MC1 wint & MB1 verliest van VCV
dinsdag 19 jan 2016

16 januari moest de C1 en B1 beide aantreden tegen VCV varsseveld. De C1 begon al om 9.30 en de serve was de 1e set nog niet op orde en door 8 serve fouten kregen we het erg zwaar, maar gelukkig konden we nog net de set binnenhalen met 25-22. De 2e set ging de serve druk omhoog en konden we ons eigen spelletje spelen. De ballen werden op alle posities hard binnen geslagen en daardoor wonnen we deze set met 25-17. De 3e set speelde VCV bijna foutloos en stonden we onder zware druk. We kwamen gelijk dik achter en konden dit niet meer goed maken en verloren deze set dik met 25-17. De 4e set koppies bij elkaar en lekker volleyballen was het advies en we kwamen gelijk met 6-1 voor en VCV liet de koppen niet hangen en bleven knokken. Wij speelden deze set erg sterk en wonnen met 25-20. Beide teams waren zeer tevreden en konden leven met de uitslag.

Toen even een broodje eten en toen de strijd aan gaan met VCV B1. Bij het inslaan was al wel duidelijk dat VCV veel power in de aanval had en dat we moesten proberen met de serve hun middens niet in stelling te krijgen.

We begonnen de 1e set zonder overtuiging en werden eigenlijk behoorlijk weggemept door VCV. Onze serve druk was te laag en daardoor konden de aanvallers van VCV de ballen hard binnenslaan. De 25-18 stond daardoor op de bordjes. De 2e set opdracht om de druk bij hun neer te leggen, maar dat lukte niet zoals we wouden. Het blok van VCV stond ook nog erg goed en daardoor kregen wij de punten niet makkelijk en hun bleven maar makkelijk over het midden scoren . de 2e set werd ook verdiend gewonnen door VCV. De 3e set alles geven en gaan voor alle ballen. We kwamen steeds beter in de wedstrijd en we pakten steeds meer ballen van de vloer. VCV kwam daardoor ook onder druk en begon ook foutjes te maken.. het werd een mooie strijd maar we konden net niet aanhaken bij het volleybal volleybal van VCV. 3-0 achter en nog 1 set te gaan. We wouden nog 1x vol gaan en dit pakte in de 4e set goed uit. We pakten gelijk een grote voorsprong en gaven die niet meer weg.

We verloren de wedstrijd met 3-1 van een erg sterke tegenstander. Volgende week weer nieuwe potjes in Ootmarsum en in Wehl. We gaan deze week weer hard trainen en ons klaar maken voor deze mooie potjes