Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Rivo's Super Saturday Zaterdag 23 januari.

Rivo's Super Saturday Zaterdag 23 januari.
donderdag 21 jan 2016

Voor sponsoren en publiek is het zeer de moeite waard zaterdagmiddag vrij te houden om de beide vlaggenschepen van de vereniging te zien en te steunen tijden een competitiewedstrijd.

Dames 1 bijt de spits af om 13.30 uur. De dames spelen in de top vijf van de eerste divisie en staan 9 punten onder de koploper. Dat biedt nog volop kansen voor een goed draaiend team onder leiding van Jeffrey Scharbaai. Tegenstander is Zalsman/Reflex uit Kampen dat vier posities lager op de ranglijst staat. Echter tegenstanders onderschatten is niet verstandig. Er zal zeker volop strijd gevoerd moeten worden om punten te pakken. Het vrij jonge Rivo team went aan competitiestrijd en dat is zichtbaar de laatste wedstrijden. Elke keer weer scherp en gemotiveerd zijn is de belangrijkste basis voor succes en dat moeten jonkies ook leren. Rivo heeft een mooie mix van ervaring en jeugd bij elkaar en Dames 1 heeft veel toekomst gezien de geweldige successen van de aanstormende jeugd. TC en trainers zijn goed bezig om de talenten op te leiden en voor te bereiden op hun entree in de hoogste teams en gaan een poging doen om de Nederlandse top te bereiken. Wat de heren ooit gelukt is moet , gezien het grote aanbod van talenten, ook zeker lukken bij de dames. Rivo wil daar hoog op inzetten en de focus op richten komende seizoenen. We hopen voor aanstaande zaterdag op veel steun van het publiek. En na afloop even relaxen in de kantine, een praatje maken met speelsters en trainers behoort tot de mogelijkheden. Ondertussen kan de zaalwacht en wedstrijdleiding een kleine aanpassing doen voor de wedstrijd van de Heren.

Heren 1 vervolgt het publiekelijke vermaak om 16.30 uur met een wedstrijd tegen Draisma Dynamo uit Apeldoorn. Een team dat al jarenlang speelt in de Eredivisie en elk seizoen weer in de top meedraait en Europees Volleybal speelt. Afgelopen weekend leed Dynamo een gevoelige nederlaag tegen Landstede en staat daardoor op de vierde plaats in de Eredivisie en voelt de hete adem van de teams die op de 5e en 6e plaats staan. Ze zullen dan ook zeker alles uit de kast halen om van Rivo te winnen. De Nevobo prognose geeft een 0-3 uitslag aan, maar dat is op basis van cijfers. Echter de Rivo mannen kunnen onbevangen de strijd aangaan en vinden het nog altijd leuk om tegen een topploeg als Dynamo te spelen en vooral te stunten. 

Het einde van het seizoen is in zicht, evenals het einde van een glansrijke carriere in het Nederlandse Topvolleybal. Na drie seizoenen Eredivisie heeft het bestuur van Rivo besloten het team terug te trekken uit  het hoogste Nederlands niveau. Voor de spelers was dit best wel een harde boodschap en een vrij onverwachte dreun. Echter complimenten voor hun mentale weerbaarheid. Na het Kerst-reces bleek dat men toch de motivatie heeft om op een waardige en sportieve wijze het seizoen uit te spelen en volop te gaan voor de nog resterende Bekerwedstrijden.Dat ondervond VCV Veenendaal aan den lijve, zij verloren in de Reggehal en zo plaatste Rivo zich voor de kwartfinale. Daarin wordt de tegenstander Peelpush uit Meijel, de beoogde kampioen van de Topdivisie. Dit team, onder leiding van de zeer bekende trainer Guido Gortsen zal dus vermoedelijk volgend seizoen Eredivisie gaan spelen. De kwartfinale is over twee wedstrijden, thuis en uit en Rivo speelt deze wedstrijd thuis op dinsdag 26 januari om 20.00 uur in de Reggehal. De uitwedstrijd te Meijel is op woensdag 3 februari om 20.00 uur. Dit beloven twee pittige confrontaties te worden en we hopen dat er veel publiek zal komen kijken om de Rivo mannen extra te steunen bij de laatste stunt die het team nog kan uithalen.

Van der Veen Financieel Advies
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau