Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Rivo D1 - VCV..... terugblik

Rivo D1 - VCV..... terugblik
woensdag 6 apr 2016

Rivo begon de dag al met twee kampioenen. Voor onze wedstrijd  werd dames 2 en dames 3 van Rivo kampioen. Groot feest in de Reggehal. De sfeer zat er goed in, iedereen was vrolijk en de kampioensliedje klonken in de Reggehal. Een mooi begin van de dag. Nu moest wij nog de winnende lijn voortzetten. Wij hadden er in ieder geval zin in!

Rivo – Varsseveld werd vooraf als een spannende wedstrijd gezien, maar achteraf bleek dat toch niet helemaal zo te zijn. Ondanks een aantal mooie rally’s was het een wedstrijd met ups en downs. Zo wonnen we de eerste en tweede set redelijk dik en verloren we de derde set heel dik. De vierde set wonnen we weer overtuigend.

De eerste set begonnen we met een achterstand. Er stond als snel 7-3 op het scorebord door veel eigen fouten. Jeffrey nam een time-out en we begonnen weer te draaien. De fouten werden omgezet in directe punten en door een goede serve van onder andere Liza draaiden we de set om. Guusje kwam erin voor Eva en we wonnen de set met 25-22

De tweede set ging nog iets beter dan eerste. De servedruk was hoger en VCV begon meer fouten de maken. Rinske scoorde gemakkelijk en als een echt team wonnen we deze set met 25-15.

Daarna… de beruchte derde set… eigenlijk kunnen we hier heel kort over zijn. VCV was feller, enthousiaster en scoorde makkelijk. Daarentegen lukt er bij ons niets! VCV heeft deze set verdiend gewonnen.

Snel de derde set vergeten en op naar de vierde set was het advies. Vol goede moed gingen we deze set in. Door onder andere een goede serve van Lieke en Eva werd VCV onder druk gezet. We kwamen al vroeg op een voorsprong. VCV bleef toch aanhaken en toen het eindpunt bijna inzicht was, werd het nog even spannend. VCV kwam terug van een 22-19 achterstand naar 23-21. Uiteindelijk wonnen de set toch met 25-21 en dus 4 belangrijke punten in pocket.