Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Scylla - Rivo D1

Scylla - Rivo D1
dinsdag 12 apr 2016

Afgelopen zaterdag hebben we eens wedstrijd gespeeld die we heel gauw willen vergeten. Met een aantal geblesseerde speelsters en vervanging uit het tweede damesteam gingen we op pad naar Wageningen. We waren mooi op tijd in de sporthal en konden nog even lp de tribune zitten.
Onderweg naar de tribune verstapte onze midspeelster Romy zich. Ze ging door haar enkel en haar knie. Het voelde niet lekker, maar ze kon gelukkig wel spelen. We begonnen redelijk goed aan de wedstrijd en hadden al gauw een voorsprong van 7-2, mede door een goede service druk. Jammer genoeg konden we dat niet volhouden en gingen we steeds vaker fout serveren. Al snel was het gelijk bij 12-12. Daarna was het alleen Scylla die wat in te brengen had. Serverend waren ze heel sterk met een moeilijke floater die diep onze schouder kwam. De pass was ver onder de maat en zo konden we weinig doen in de aanval. 25-17 was de stand.
 

In de tweede set begonnen we met Guusje op de spelverdeling, maar de pass bleef matig waardoor ook Guusje weinig te verdelen had. Ook hadden we grote moeite met de spelverdeelster van Scylla. Technisch niet altijd even top, maar alles set ups werden in sprong gespeeld waardoor onze middens moeite hadden met het dichtzetten van onze blokkering. 25-20 werd de tweede set.
Nu moest er toch wel wat gaan veranderen wilden we nog kans maken op een vijfsetter. Halverwege de derde set ging net nog even gelijk op maar aan het eind werden er veel slordige fouten gemaakt. De pass lag niet, blokkering sloot niet en aanvallend werd zelfs uit stand in het net geslagen. Verdiende overwinnen van Scylla dus deze set. 25-15.
 

In de vierde set konden we wat langer bijblijven. We liepen zelfs wat uit tot 12-10. Scylla was met een andere spelverdeelster gaan spelen waardoor we minder moeite hadden om het blok te sluiten. Scylla gaf echter vanaf dat moment weer wat meer gas en daardoor hadden we weer meer moeite in de pass. Zelfs de vierde set wisten we geen punt meer te pakken. 25-20.
Deze week genoeg punten om hard aan te werken en hopelijk spelen we volgende week weer een betere pot.

Van der Veen Financieel Advies
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau