Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij VCN - Rivo.... toetje na de maaltijd

VCN - Rivo.... toetje na de maaltijd
zaterdag 30 apr 2016

Vooraf was heel duidelijk wat er nog op het spel stond voor de Rivo dames, de derde plek en kans op opvullingswedstrijden. Wat echter ook duidelijk was, we hadden het niet zelf in de hand. De wedstrijd V.C.V. – Donitas ging ook om de derde plek en beide teams hadden betere papieren. Het enige wat we wel zelf in de hand hadden was ons spel tegen Dynamo, want hoe groter de uitslag in ons voordeel, hoe meer kans op die derde plek. Dat dit geen gemakkelijke klus zou worden is wel af te leiden uit de uitslag van de thuiswedstrijd in het begin van dit seizoen, 0-4 voor Dynamo.

Gemakkelijk ging het niet… maar, op een dipje in de derde set na hebben we eigenlijk de hele wedstrijd de touwtjes in handen gehad. Met krachtige services werd Dynamo onder druk gezet, hierdoor konden we onze blokkering goed neerzetten. Dankzij een goede pass konden alle aanvalsters optimaal gebruikt worden en werd er mooi afgewisseld met harde knallen en slimme prikballen. Juist het feit dat we het dipje in de derde set te boven kwam zegt iets over ons vertrouwen deze wedstrijd. Waar we eerder in het seizoen niet in staat waren geweest de draad weer op te pakken lukte dit zaterdag wel. Onze harde werken is beloond, 4-0! In ieder geval een mooi begin van onze stapavond.

Maar toen… was het wachten op de uitslag tussen V.C.V. en Donitas. 3-1.. Gelijk in punten, maar ’s avonds werd duidelijk dat wij toch derde waren geworden. Ineens was het besef daar, we zijn nog niet klaar. We krijgen na dit toch wisselvallige seizoen een toetje met een hele mooie kans.

Zaterdag zullen we afreizen naar Cappele Aan Den Ijssel, de nummer 2 van de 1e divisie B. Een geheel onbekend team en gewoon een hele gave kans om eerste in de rij te worden mocht er in de eredivisie of topdivisie nog wat gebeuren. Er is deze week goed en volle bak getraind om zaterdag optimaal ‘aan de start te verschijnen’. Om 3 uur zal de wedstrijd in sporthal de Oostgaarde starten. Zeker is ook dat we er niet alleen voor zullen staan, want ook onze trouwste supporters zullen aan de andere kant van het land aanwezig zijn. Wij hebben er ontzettend veel zin in en zullen er alles aan doen om er een mooie pot van te maken!

Als laatste wil ik er vast op wijzen dat wij niet alleen uit spelen, maar dat VCN ook bij ons op bezoek komt. Zaterdag 7 mei zal er om 14.00 in de Reggehal gespeeld worden, zet het vast in uw agenda want we willen VCN warm verwelkomen in de hal waar menig tegenstander bang van wordt!

Van der Veen Financieel Advies
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau