Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Rivo: Sterk in teamwerk

Rivo: Sterk in teamwerk
woensdag 14 sep 2016

RIVO: Sterk in teamwerk

 

Zaterdagmorgenijd mochten we om half 11 in de poulefase aftrappen tegen thuis ploeg Tornado Geesteren. We begonnen de wedstrijd niet heel sterk en maakten te veel persoonlijke fouten. Maar we wisten ons op tijd te herpakken om zodoende de wedstrijd met 2-0 te winnen.
Vervolgens gingen we de strijd aan met Annen. Deze wedstrijd ging al beter en we wonnen wederom met 2-0. Hierdoor werden we 1e in de poule en mochten gaan strijden voor de podiumplaatsen.

Onze eerste wedstrijd in de winnaarspoule was tegen Stravoc. In de eerste set gingen we lange tijd gelijk op, maar trokken wij uiteindelijk toch aan het langste eind. We wonnen zo de 1e set met 25-23. In de 2e set wisten we ons strakke spel vast te houden, mede dankzij de geweldige serve-serie van Romy Hietbrink wonnen we overtuigend met 25-13. We zijn er ook achter gekomen dat onze libero Annemiek de Bruin niet alleen haar armen onder elke bal kan krijgen, maar ze blijkt ook met haar voet fantastische reddingen te kunnen maken.

Na een wedstrijd rust te hebben gehad mochten we de laatste ronde spelen tegen de dames uit Ootmarsum, Set-Up D- 2. Beide teams streden hard voor elke bal en we liepen gelijk met elkaar op, maar uiteindelijk waren wij toch te sterk en wonnen de set met 25-20.  Hiermee was ook het Herman Smienk toernooi gewonnen want 1 set winst was voor ons genoeg om 1e plaats van het Herman Smienk toernooi te veroveren.

Door al het enthousiasme, begonnen we de 2e set niet scherp genoeg. Na een achterstand van 20-14 wisten we de setstanden terug te brengen tot 23-23. De volgende twee punten waren echter voor Set-Up waardoor we de  2e set verloren met 23-25.

Al met al een mooi toernooi waarbij we als team mooie dingen hebben laten zien. Dit was een goede voorbereiding voor de eerste ronde van het nationale bekertoernooi wat aanstaande zaterdag 17 september thuis in de Reggehal in Rijssen gespeeld zal gaan worden. We spelen de eerste wedstrijd om 12.45uur, dus wie weet tot ziens!

Bandwerk internet- en reclamebureau
Van der Veen Financieel Advies

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau