Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen

Dames 2 wint met 2 rode kaarten
maandag 26 sep 2016

1e wedstrijd met winst en 2 rode kaarten afgesloten.

Na een aantal voorbereidingswedstrijden gingen wij met frisse moed aan de eerste competitiewedstrijd van het seizoen beginnen.

We begonnen aan de eerste set, maar merkte dat we toch nog aan elkaar moesten wennen en de spanning van de 1e wedstrijd hierin natuurlijk ook een rol speelde.We hadden een goede service druk en de pass kwam prima. Hierdoor had de spelverdeler genoeg opties om aan te spelen en de aanvallers konden scoren.De scheidsrechter maakte in deze set overduidelijk al een aantal onterechte keuzes. Hierdoor werden zowel de coach als de spelers onrustig en was de 1e rode kaart van de wedstrijd een feit.Dit hebben allemaal naast ons neer moeten leggen en moesten verder met ons eigen spel. We wonnen deze set met (25-23)

Met een goede instelling begonnen we aan de 2e set waarin het gemakkelijk ging. We hadden een sterkte serve mede door een serve serie van Marrit Beltman hebben we deze set gemakkelijk gewonnen (25-13)
De 3e set is altijd een lastige, die we ook begonnen met een achterstand. We speelden niet meer ons eigen spel en de set ging hierdoor ook naar Polstars (23-25)We moesten ons weer opladen voor de volgende set en de beslissingen van de scheidsrechter accepteren.
De 4e set begonnen we met een voorsprong en hebben deze niet weggegeven. Na een aantal woordenwisselingen met de scheids en onterechte beslissingen volgde er een 2e rode kaart.

Maar we hebben deze set toch dik gewonnen met (25-16)

Al met al hebben we een prima eerste wedstrijd gespeeld, wat een 3-1 winst opleverde en waarin al de eerste twee rode kaarten aan te pas kwamen.

Wij gaan deze week weer hard trainen voor de volgende wedstrijd op 30 september tegen de Krekkers.