Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Vernieuwd Heren 1 thuis in de Reggehal

Vernieuwd Heren 1 thuis in de Reggehal
zaterdag 1 okt 2016

Aanstaande zaterdag speelt het vernieuwde heren 1 de eerste thuiswedstrijd om 16.00 uur tegen Hevo uit Heino.  We hopen dat er veel de weg weten te vinden om fan van dit team te worden. Een team dat bestaat uit een goede mix van jong en ouder en beschikt over ervaren spelers die de jongeren uit eigen jeugd proberen naar een hoog niveau mee te trekken en dat alles onder de bezielende leiding van trainer/coach Jan Hans Nieuwland.  We hebben het gevoel dat er serieus meegedraaid zal worden in de top van de regiodivisie.  Dat gevoel is zeker ergens op gebaseerd.  Zoals genoemd door de goede mix , maar ook door de oefenperiode die aan de competitie is vooraf gegaan.  Verschillende oefenpotjes en toernooien zijn winnend afgesloten, o.a. een mooie driekamp in Heerenveen waar Rivo zich zelfs kon meten aan 2e divisie teams. Vorig weekend was de eerste wedstrijd van de competitie en speelden de heren uit te Twello tegen Voorwaarts , een team dat al enkele jaren top regiodivisie meedraait en waar ex-eredivisie speler Harmen Arendshorst een belangrijke rol vervult.  Echter bij Rivo spelen ook ex-eredivisie toppers en zo gebeurde het dat team en trainer kunnen terugzien op een prima eerste wedstrijd met direct al een 3-1 winst tegen een beoogde titelkandidaat. Komende zaterdag kunnen we dus thuis in de Reggehal zien wie er speelt in Heren 1 en wat ze in huis hebben en aanmoediging vanaf de tribune is meer dan welkom.

Rivo dames 1 speelt een uitwedstrijd tegen Krekkers Dames 1 om 17.00 uur in sporthal De Haambrink , Mariaparochie.  De Rivo dames boekten vorige week een 3-1 overwinning thuis tegen Emmen. Dat was een prima start , maar ook Krekkers pakte meteen de volle buit en daarom zal de streekderby zaterdag a.s best spannend zal worden.

Natuurlijk hebben we als Rivo met zoveel teams in de competitie a.s zaterdag nog veel meer wedstrijden in de Reggehal.   Om 10 uur begint de eerste speelronde met o.a meisjes C3 en C5 , vervolgens om 12 uur Meisjes C2 en Dames 4 en 5 , en om 14 uur D7 , gevolgd met om 16 uur de complete herenlijn H1 , H2 en H3.  Volop wedstrijden , volop spanning , kortom het is weer een volle zaterdag.

Tenslotte , maar zeker niet minder mooi , vanaf 12.15 komen er verschillende mini-teams N6 in actie in sporthal De Haverkamp in Markelo. Bijzonder leuk om te zien hoe de Rivo jeugd zich ontwikkeld en te zien wat de toekomst van Rivo is.

We wensen alle teams veel succes en een fijne volleybal zaterdag.

Gerrit ter Harmsel.

Fysiotherapie Koninginneweg
Bandwerk internet- en reclamebureau

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau