Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij 2e ronde beker eindstation Dames 1

2e ronde beker eindstation Dames 1
maandag 24 okt 2016

We hadden wel een zin in stuntje in de 2e ronde van de beker. We speelden tegen twee topdivisionisten Ecare Apollo DS1 en SV Dynamo DS1. Het is ons niet gelukt om een ronde verder te komen maar we zaten er dichtbij en hebben goede weerstand geboden tegen deze teams. 

De eerste wedstrijd speelden we tegen Apollo. We startten de set gelijk met een voorsprong die we al snel weggaven aan Apollo. We kwamen wel weer terug maar deze set eindigde in 25-20 voor Apollo.

De 2e set was erg spannend, we startten alweer met een voorsprong. De rest van de set liep het gelijk op maar wij trokken aan het langste einde. Deze set eindigde in 27-25 voor ons. Op naar de 3e set. We zetten ons eigen spelletje voort door de opdrachten die we kregen uit te voeren en de tegenstander onder druk te zetten met onze serve. Ook deze set ging met 25-21 naar Rivo. De 4e set was een set om snel te vergeten. We deden ons eigen ding niet, wat we in de voorgaande sets wel deden. Deze set werd het 25-11 voor Apollo. Het stond 2-2. In de 5e set moesten we ervoor zorgen dat we de tegenstander weer onder druk zetten zodat we ons eigen spel weer konden oppakken. Ook deze set was erg spannend en eindigde helaas in 15-13 voor Apollo.

Na een korte pauze begonnen we direct weer aan onze tweede wedstrijd tegen Dynamo. Ook dit was een spannende pot waarbij de eerste 2 sets in 26-24 eindigden. De eerste set in winst voor dynamo en de 2e set in winst voor Rivo. We zetten dynamo goed onder druk met onze serve en bleven telkens goed bij. Maar zelf hadden we onze pass ook niet helemaal onder controle waardoor we weinig konden scoren via het midden. De 3e en 4e zet verloren we dan ook met 25-20 en 25-21. Na 9 sets achter elkaar speelde de vermoeidheid natuurlijk ook een rol, maar alsnog hebben we twee goede en spannende potten gespeeld! 

Nu focussen we ons weer helemaal op de competitie en spelen we aankomende zaterdag uit tegen WSV in Warnsveld!

Van der Veen Financieel Advies
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau