Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij MB1 pakt zwaar bevochten punten

MB1 pakt zwaar bevochten punten
maandag 24 okt 2016

In het weekend van 22-10-2016 was er maar 1 wedstrijd en al op Vrijdag in Vriezenveen tegen Vrivo!
We hadden op de donderdag super getraind en misschien wel 1 van de beste trainingen van het hele jaar. Het liep als een trein en we hadden super veel zin in de wedstrijd. 
De wedstrijd startte om 19.00 en vanaf het begin liep het totaal niet bij ons. We deden allemaal ons best maar het wou gewoon niet lukken. Veel wissels in de 1e set en gelukkig kwamen we bij de 20 weer bij en konden we de set met 25-23 winnen naar 4 opslagfouten op rij van Vrivo. 
De 2e set kwamen we gelijk voor en speelden we een zeer stabiele set en wonnen we met 25-15! Het spel zag er goed uit en er leek allemaal niks aan de hand!
De 3e set doorgaan waar we bleven was het advies en Vrivo niet terug brengen in de wedstrijd. jammer genoeg gebeurde dit niet en kwamen we gelijk 5 punten achter. Dit bleef zo tot 15-10 en vanaf toen geven een tandje bij en werd het spel ook weer wat beter. De ballen werden op alle posities gescoord en we kwamen weer terug in de wedstrijd. We wonnen de set met 25-18!
3-0 voor, maar we wouden toch wel heel graag de 5 punten meenemen naar Rijssen. Begin 4e set groot compliment voor de meiden van Vrivo deze bleven knokken en gaan voor alle ballen en brachten ons weer in de problemen. we kwamen op een riante achterstand en zelfs 15-8 achter. maar vanaf toen kwam er 1 serve serie bij ons en ik denk dat we een punt of 13 in die rotatie hebben gescoord. elke vrije bal die we kregen werd afgemaakt en daardoor pakte we het heft in handen en wonnen we met 25-17.

Achteraf denk je dan wel eens van hoe kan het verschil zo groot zijn met een training wat 24 uur eerder was, maar ja het is en blijft jeugd volleybal en we hebben de 5 punten gepakt en daar draaide het om. We gaan van de week weer heerlijk verder met trainen en ons klaarmaken voor de volgende pot volgende week in Enter van Holyoke!!

Fysiotherapie Koninginneweg
Van der Veen Financieel Advies

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau