Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Rivo Dames 1 nipt verloren tegen Dash

Rivo Dames 1 nipt verloren tegen Dash
woensdag 9 nov 2016

Zaterdag 5 november was de wedstrijd tussen Rivo en Dash. We begon de wedstrijd erg sterk en stond meteen op een goede voorsprong. De servedruk was hoog en de pass lag erg goed. Ook zaten er leuke aanvalsballen bij. Daarna kwam Dash even terug met een serveserie. We herpakte ons goed en wonnen de set met 25-18.

De 2e set zakten  we erg weg in ons niveau. De servedruk was veel minder geworden en met de aanval kwamen de ballen moeilijk op de grond waardoor we minder scoorden. Dash kwam in deze set goed terug in de wedstrijd en hadden een betere servedruk en scoorden veel met hun aanval. Deze set is door hun gewonnen met 16-25.

De 3e set was begonnen we erg goed, maar kwamen we door een serveserie erg in de knoei. Daardoor kwamen we op een erge achterstand. Dash bleef in de wedstrijd met goede passes en goede aanvalsballen. We hebben ons in het midden van de set goed herpakt, maar het was niet genoeg om deze set voor ons te houden. Het werd 23-25.

De volgende set waren we weer goed op dreef. We waren onze opdrachten weer aan het uitvoeren en alles viel steeds een beetje beter op zijn plaats. We kregen onze ‘swoeng’ weer terug en servedruk werd beter. De pass lag ook weer goed waardoor we veel op midden konden spelen. Zo scoorden wij de punten. Tegen het einde van de set kregen we een kleine dip waarbij Dash weer een beetje bij kwam. Maar wij bleven bij ons eigen spel en wonnen de set met 25-22

Het was 2-2. De laatste set gaat altijd maar tot de 15. Nu konden we niet meer tot halverwege klungelen en moesten er meteen vol in gaan. Deze set lag de pass weer erg goed maar werd er minden gescoord en kregen de ballen moeilijk op de grond. We stonden met de veldwissel voor. We waren gewisseld van kant, maar Dash kwam weer met een goede serveserie die bij ons bijna de kop kostte. Dash kwam bij tot de 13-14. Wij scoorden een mooi punt en het werd 14-14. We wilden natuurlijk die 5e set gewoon winnen. Maar helaas was het niet zo. Dash scoorde 2 punten achter elkaar en het werd 14-16.

Helaas hebben wij deze wedstrijd verloren met 2-3. Bedankt voor iedereen die kwam kijken en we hopen dat jullie alsnog een leuke wedstrijd hebben gezien!