Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Wedstrijdverslag Dames 2

Wedstrijdverslag Dames 2
woensdag 23 nov 2016

Afgelopen zaterdag speelde we thuis tegen Tornado Geesteren. Het zou een spannende wedstrijd kunnen worden, want we stonden gelijk. Het werd ook een spannende wedstrijd, we hebben hem gewonnen met 3-2.

De eerste set begonnen we iets met een achterstand en deze pakten we vrij snel weer terug. We behielden onze voorsprong, maar gingen wel gelijk op. We wonnen de set met 25-22.

De tweede set en 3de set hielden we continu achterstand. Veel eigen fouten en kwamen niet dichterbij. We hebben de set met 25-18 verloren. 

De 4de set hadden we ook een achterstand. Met een aantal goede serve series kwamen we dichterbij. Uiteindelijk kregen we een voorsprong en wonnen we de set net met 25-23.

De 5de set wilde we niet verliezen. Vorige week hebben we ons ook niet beloond en we hadden het nu best verdiend. We hebben alles op alles gezet om de wedstrijd te kunnen winnen. Met de wisseling van het veld stonden we achter met 4-8. Met een goede serve serie en een aantal scorende ballen kwamen we dichterbij. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd gewonnen met 16-14.

Aanstaande donderdag spelen wij in Holten voor de bekerwedstrijd. We spelen om 20.00 uur. U mag ons aan komen moedigen bij de ‘t Mossink! Kantine is open!

Bandwerk internet- en reclamebureau
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau