Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
Foto bij Volle winst Dames 1

Volle winst Dames 1
vrijdag 10 feb 2017

Van WSV Warnsveld is alleen Warns nog over, want we hebben ze (zoals in de voorbeschouwing belooft) van het veld geslagen!

De mooie 4-0 overwinning levert ons 5 punten op. Tel die op bij de 35 punten die we al hadden en we krijgen de totaalscore van 40 punten uit 14 wedstrijden. We staan hiermee op de 4e plek achter Sneek, Oranje Nassau en Tubbergen, maar wij hebben een wedstrijd minder gespeeld. Dit is de wedstrijd tegen de nummer laatst Donitas. Kortom: de aankomende weken worden ontzettend spannend!

Afgelopen zaterdag was de eerste set daarentegen niet zo spannend. We begonnen strak en hielden tijdens de gehele set een mooie voorsprong met als eindstand 25-16. De sfeer in de hal was vanaf punt 1 al goed.

Dan set twee, wel zeer spannend. We begonnen de set wat slordig met wat eigen fouten, vooral aanvallend, hoewel de aanval en pass van WSV juist beter begon te lopen. De scorebordjes van WSV bleven maar draaien tot de stand 7-15. Met onder andere een goede invalbeurt van Ella Hazekamp vochten wij ons erop en erover! Trots verlieten wij het veld met een setwinst van 25-21.

Je zou verwachten dat je na zo’n strijd dit geen tweede keer laat gebeuren, maar ons beviel het kennelijk zo goed dat we meteen weer op een 1-8 achterstand kwamen en ons er later deze set weer langs heen vochten. Dat niet alleen wij, maar ook het publiek dit mooi vond, was duidelijk te merken aan de aanmoedigingen langs de kant en de feestelijke muziek. De sfeer zat er goed in en Jeffrey Scharbaai schudde regelmatig wat Twentse danspasjes uit de mouw.

De vierde set was onze beste set. Serverend en aanvallend hadden we WSV goed onder druk. We liepen al snel negen punten voor en speelden de set uit met onder andere de Rijssense talenten Liza Mollink en Fleur Timmer. De goede teamprestatie leidde tot een 25-17 setwinst, een uiteindelijke overwinning met 4-0 en flinke motivatie voor de aankomende weken. Kom maar door!