Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Dames 1 neemt 3 punten uit Wageningen

Dames 1 neemt 3 punten uit Wageningen
dinsdag 4 apr 2017

Scylla uit, altijd lastig! Thuis waren we de betere ploeg en middels een goede serve en service pass wisten we de wedstrijd thuis tegen Scylla overtuigend te winnen!

Helaas was dat afgelopen zaterdag niet het geval! De eerste set waren we oppermachtig, Rivo speelde middels een prima serve en aanvallend een doordacht spel. Scylla leek er niet helemaal bij en had het passend moeilijk en konden serverend weinig druk leggen. De eerste set wonnen we overtuigend.

De 2de set was t compleet omgedraaid! Mentaal konden wij het niet op brengen om net zo strak te starten als de set ervoor. Alles wat Scylla raakte was goud en we hadden daar eigenlijk niet echt een goed antwoord op! Verdedigend en passend lieten we het een en het ander na waardoor we eigenlijk tegen ins zelf speelden! Romy Hietbrink zat met een gebroken pink aan de kant en zal deze competitie ook niet meer in actie komen helaas. Blokkerend en verdedigend moeten we daar een aanpassing op doen en dat kunnen we wel merken.

Aanvallend en serveren pakken we dat erg goed op met Liza Mollink! Liza is een erg belangrijke speler voor ons, iemand die een wedstrijd weet te kantelen!

De derde set was een beetje een kopie Vam de 2de, met dien verschil dat we hem op eind net niet binnen konden slepen, jammer genoeg. Het begon al wel beter te lopen maar het was net niet goed genoeg!

De vierde zaten we weer redelijk op ons niveau! Serverend en aanvallend konden we weer potten breken! Het foutenlast bij Scylla ging weer iets omhoog en we konden er iets meer vat op krijgen! We slepen de 4de set binnen en het was weer wen kopie van vorige week!

De 5de set was een bijzondere, het gaat redelijk gelijk op maar Scylla voort aan t eind de boven toon! Op beslissende momenten maakten we net even een onnodige fout waardoor we met 14-11 achter komen! Onze geheime kracht, Florinde Pas starte in de basis zodat we met de blokkerende kracht van Florinde en de serverende kracht van Liza op de beslissende momenten druk konden leggen! Op 14-11 plaatste Florinde een kill Block op de belangrijkste aanvalster van
Scylla waardoor Liza aan serve kwam en de wedstrijd serverend voor ons besliste.

Kortom 3 punten mee naar huis uit Wageningen.

Florinde bedankt voor je bijdrage vandaag en we zijn erg blij dat je ons de laatste wedstrijden wilt onder steunen!

Fysiotherapie Koninginneweg
Van der Veen Financieel Advies

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau