Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
Foto bij Valse start nieuw Dames 1

Valse start nieuw Dames 1
dinsdag 26 sep 2017

Rivo verliest met 4-0 van een sterker Dash Vorden

De 1e competitie wedstrijd is altijd even afwachten hoe je er voor staat. Vooral met zo’n jong team! Zaterdag moesten we aantreden tegen het zeer ervaren team uit Vorden. We begonnen de 1e set en Dash overrompelde ons finaal. Rivo werd behoorlijk weggemept en daardoor ging de 1e set dik verdiend met 25-11 naar Dash!

De 2e set stonden de koppies al een stuk minder gespannen dan in set 1. Het begon beter te lopen en we kwamen zelfs op voorsprong bij 18-17. Vanaf toen kregen we de bal niet meer aan de grond en Dash scoorde elke kans die ze kregen! Setstand 25-20. Je zag in deze set wel steeds meer de vechtlust van het team terug en dan zie je dat Dash ook fouten kan maken!

Voor de 3e set hetzelfde advies meegeven, de koppies omhoog blijven houden en iets slimmer zijn in de aanval. We begonnen steeds beter te spelen en onze servedruk was erg goed in deze set. Het bleef heel lang gelijk op gaan en we kwamen 22-23 voor! Een goede aanval van Dash zorgde voor de 23-23. Op die stand scoorde de setter een cruciale 1e bal bij ons in de hoek en daardoor kwam Dash op setpoint. Middels een goede serve konden ze de set binnen halen. Zeer jammer we zaten er zo kort bij maar konden het net niet afmaken.

Dan maar de rug rechten in set 4. We kwamen echter direct een aantal punten achter en konden dat gat niet meer dichten waardoor Dash verdiend met 4-0 won.  Deze week weer hard werken om stapje voor stapje beter en vaster te worden!  Volgende week spelen we onze 1e thuiswedstrijd tegen VC Zwolle. Deze ploeg verloor de 1e wedstrijd met 3-1 tegen Dynamo Tubbergen