Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Rivo D1 verliest van sterk Sudosa

Rivo D1 verliest van sterk Sudosa
woensdag 15 nov 2017

Zaterdag 11 November vertrokken we rond 14.30 naar het mooie Assen. We kwamen aan in een geweldig mooie hal waar rond 16.30 het centre-court werd opgebouwd zodat we daarna konden we beginnen met de warming up.

Rond 17.00 uur klonk het eerste fluitsignaal en we knalden uit de startblokken met 2 aces. Direct daarna begon Sudosa erg goed te spelen en hakten ze de ballen van alle positie hard binnen, de set vloog voorbij en met 25-13 ging de 1e set naar de dames uit Assen.

Tijdens de setwissel het advies meegegeven om volle bak te gaan serveren en daardoor meer druk bij de tegenstander neer te leggen. Dit lukte niet en Sudosa bleef zeer goed spelen waardoor het spelbeeld gelijk bleef aan set 1. Deze set werd met 25-14 door Sudosa gewonnen.

Voor de 3e set de  koppen bij even elkaar en blijven knokken. Het leek wat beter te gaan lopen en we stonden zelfs 9-8 voor. Helaas stokte vanaf dat moment onze aanval en kwamen we er niet meer door en kwamen we 15-9 achter. We bleven knokken maar kwamen ook deze set gewoon te kort. Aan het einde van de set kwam Birke Kuipers nog in het veld die na een lange blessure weer aanwezig was binnen de lijnen!

De 4e set was een kopie van set 3, we knokten en gingen voor elke bal, maar Sudosa bleef veel scoren! Aan het einde van de set nog een mooi debuut voor Lauren Embsen die vanuit de jeugd met ons mee was.

Het zat er zaterdag niet in en Sudosa was gewoon veruit de betere ploeg. We gaan nu 2 weken trainen voor de volgende wedstrijd tegen Dynamo Tubbergen. We spelen dan weer in onze eigen hal en kijken erg uit naar deze wedstrijd tegen de virtuele koploper van de compettie.

Fysiotherapie Koninginneweg
Bandwerk internet- en reclamebureau

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau