Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Rivo D1 sluit 2017 af met verlies

Rivo D1 sluit 2017 af met verlies
maandag 18 dec 2017

Op zaterdag 16 december 2017 stond de afsluitende wedstrijd van dit jaar gepland  in de Reggehal tegn WSV Warnsveld.

Met een goede voorbereiding maar zonder Esmee ter Haar die deze week teveel last heeft gekregen van haar rug, waren we klaar voor deze zware ontmoeting.

De eerste set konden we helaas het tempo van WSV niet volgen, al snel liep WSV weg met krachtige aanvallen maar ook door teveel eigen aanvallende fouten. Na een achterstand van een punt of 7-8 liep WSV niet verder weg maar dichterbij komen lukt ook niet. 18-25 was de eindstand .

In de tweede set hadden we iets meer grip op het spel van WSV. We konden langer bijblijven maar bedreigend voor de dames in het groen werd het niet. Bij 13-17 heb je nog hoop maar een serie van WSV maakt een einde aan onze illusie voor deze set. 17-25.

De derde set gaan we er nog eens vol voor. Met Arjanne en Ruth hopen we iets meer vuur en enthousiasme te brengen en dat lukt. WSV is even de scherpte kwijt en wij begiinnen lekker te scoren en te verdedigen. Halverwege staan we op een royale voorsprong van 12-7. WSV weet ons echter weer in te halen en bij 16-17 kijken we helaas toch weer tegen een achterstand aan. De achterstand wegspelen lukt helaas niet meer en met 22-25 gaat de set naar WSV.

Dan toch die bonusset maar pakken? Op 5-3 lijkt dat nog even tot de mogelijkheden maar WSV heeft hier geen zin in en wij maken zelf ook teveel fouten. Uiteindelijk verliezen we ook deze set. 16-25 en 0-4 is de harde eindstand.

De conclusie voor deze wedstrijd en de eerste seizoenshelft: de tegenstander was vandaag echt een maatje te groot. Geeft niets, gewoon hard blijven werken. Nu even de spanning van de boog voor een paar weken en in januari weer gretig op zoek naar de broodnodige punten. Ondanks onze laatste plek op de ranglijst zijn we trots op onze meiden en hun ontwikkeliing en hebben er alle vetrouwen in dat in 2018 de nodige punten worden binnengehaald.

We wensen onze supporters, scheidsrechters, tegenstanders en volgers heel fijne feestdagen en een gezond en sportief 2018.