Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Eerste verlies Dames 1

Eerste verlies Dames 1
maandag 24 sep 2018

Zaterdag 22 september startte voor ons de competitie weer met een thuiswedstrijd tegen Apollo uit Borne.

We begonnen erg scherp en sterk aan de wedstrijd en zetten Apollo erg onder druk met onze serve. Op een gegeven moment staan we 20-15 voor, maar Apollo recht de rug en komt terug tot 20-18. Een dubbele wissel op datt moment maakte het verschil en we kunnen door een sterke serve serie de 1e set na ons toetrekken!

2e set begin het zelfde verhaal we serveren erg lastig en Apollo heeft veel moeite om te scoren. Vanaf 13-10 stokt het bij ons en beginnen we meer fouten te maken, vooral onze serve maakten we erg veel fouten mee en daardoor komt Apollo steeds beter in de wedstrijd.  Het is en blijft een mooi gevecht met mooie ralley`s maar jammer voor ons wint Apollo de 2e set met 25-23.

3e set gaat erg gelijk op en beide teams geven alles, het werd een waar gevecht en je kon echt merken dat beide teams goed door hadden dat deze set erg belangrijk was. We stonden de gehele set voor met een maximaal verschil van 3 punten, richting de 20 is het een punt voor punt wedstrijd en komen wij als eerste op een setpoint! De serve komt en wordt niet goed verwerkt door Apollo maar door een geweldige verdedigende actie ( achteraf het kantel moment in de wedstrijd)  blijft de bal in het spel, jammer genoeg kunnen wij het niet afmaken en wordt het 24-24. Apollo scoort daarna 2x en wint daardoor de 3e set met het minimale verschil.

4e set staat vanaf het begin Apollo voor met 3 a 4 punten. we vechten voor wat we waard zijn maar het is niet voldoende tegen een sterk spelend Apollo! we verliezen de 4e set en daardoor de wedstrijd met 3-1.

volgende week spelen we om 17.00 tegen SSS uit Barneveld.

Fysiotherapie Koninginneweg
Van der Veen Financieel Advies

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau