Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Esch Stars MB1- Rivo MB1
maandag 29 okt 2018

Voorbeschouwing

Met 9 dames richting Vasse, helaas zonder onze mid Emma die lekker in de zon licht ( best jaloers ), geniet er lekker van. Naar de stand kijkend is het wel een wedstrijd om het kampioenschap nr.2 tegen nr.3

1e set

Was even inkomen. Met de goede servedruk van Esch Stars hadden we eerst veel moeite, maar dat ging in de loop van de set steeds beter. We speelden zelf niet best, zochten de moeilijkste oplossingen en deden dingen die we normaal nooit doen. Maar door onze inzet liepen we aardig in en kwamen bijna gelijk. Hhelaas konden we deze set niet winnend afsluiten.

We verloren deze set dan ook met 25-22

2e set

Deze set zijn we nog niet over de domper heen en staan al snel met 10-2 achter, tijd voor een time-out, geen donderspeech, maar juist motiveren en hopen dat het werkt. Van 80% inzet naar 120% inzet, en dat is gelijk te zien. Goede serve en de dingen doen waar we goed in zijn en we staan al snel op gelijke hoogte en gaan hard door naar 16-10 voorsprong. De coach is trots op deze dames omdat ze de dingen doen wat opgedragen werd.

Deze set wonnen we met 25-19

3e set

Deze set gaat het mooi gelijk op tot 10-10, daarna lopen wij een paar punten uit en blijft Esch Stars ons onder druk houden, maar dit kunnen we hebben en trekken de set naar ons voordeel toe.

Deze set winnen we met  25-23

4e set

Met een 2-1 voorsprong in sets en een goede flow gaan we de 4e set in. Deze loopt ook lekker, veel ballen van de vloer 3x (pannekoek ) en een paar killblocks van Britt. Zelfs Famke blokte een aanval en vierde het punt al. Het was geen kill, dus moest ze na haar blok nog wel weer aanvallen en toen via de handjes van de tegenpartij  zelf scoren.  Esmee die een aanval op buiten zittend wou uitvoeren. Aanvallen ging ook niet zo soepe,l al met al een set waar van alles gebeurde, maar wij het konden. Hebben deze set ook gewonnen en hier zijn we heel blij mee.

Ook deze set winnen we met 25-18

3-1 GEWONNEN

Een echte wedstrijd waar wij aan het langste eind trokken. Volgende week weer een echte kraker van een wedstrijd, de nr.1 tegen de nr.2 .Kom ons aanmoedigen, om 10 uur in Ootmarsum als je zin of tijd hebt.

Fysiotherapie Koninginneweg
Van der Veen Financieel Advies

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau