Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Devoko MB2 - Rivo MB1
maandag 10 dec 2018

Voorbeschouwing

Met 2 auto’s en 7 dames naar Denekamp. Lieke werd door 2 meiden en een ouder opgehaald uit Ootmarsum, ze  had nog een wedstrijd met A1. Kunnen we de 2e plek veilig stellen en promotie afdwingen, met René als coach en Emma als assistent.

1e set

Het ging van af het begin een beetje stroef. We kwamen achter maar wisten dit snel weer te herstellen door hun libero op te zoeken, die dit niet leuk vond. Bij 12-14 een time-out van DeVoKo. wij bleven scherp en blokten zowel de buiteaanval en hun midden zo goed af dat ze niet meer wisten wat ze moesten doen. Een wissel en nog een time-out mochten niet baten voor hun en zo kwamen wij het eerst bij de eindstreep.

Setstand 15-25

2e set

2 wissels toegepast. Spellie en passer/loper bij ons, en bij DeVoKo ging de libero eruit. Deze wedstrijd ook niet weergezien {denk gebleseerd), dan maar een ander doelwit opzoeken. Helaas lukte dit niet zo goed en kwamen we achter met 8-4 ,time-out, even de neuzen de zelfde kant op dames en daar gaan we weer. Gelukkig kunnen de dames goed luisteren en spelen de opdrachten goed uit, blok hier blok daar en verdedigen zoals ik van hun gewend ben (ik heb overal blauwe plekken van volleybal). Maar ook aanvallen op buiten, midden en achterover en de 3 meters liepen lekker hoor. Aan de kant werd weer uit volle borst gezongen net zoals in de 1e set, en met 2 time-outs van DeVoKo bij 12-10 en 15-21 komen ze nog iets terug maar niet genoeg en ook hier zijn wij het eerst bij de eindstreep.

Setstand 20-25

3e set

Nu weer 2 wissels. Spellie en p/l bij ons. Het  Flesje is hier het resultaat van. Deze set  zat namelijk heel Set-Up MB1 op de tribune om hun aan te moedigen, en doordat er een flesje van de tribune het veld in rolde werden wij nog gemotiveerder(Feyenoord/PSV}. Ook deze set  kwamen we achter 7-10  en moesten weer knokken om dit recht te zetten, maar door een goede serve druk van ons komen we op 15-16 en neemt de tegenstander een time-out. Deze set is Famke de vliegende Hollander en Brit de beuker, Lois en Anna de bezorgers van de pass en Natasa is sinterklaas, die geeft zulke mooie set-ups. Marell is het stopbord, blok blok. Esmee, Lieke en Emma zijn het zangtrio. Goede sfeer en echt toppers om naar te kijken hoe ze deze set pakken.

Setstand21-25

4e set

Met een 3-0 voorsprong de laatste set in. Gas op de lolly en gaan was het motto. Rammen zo hard je kan, no merci; wij zijn de nr.2 en dat willen we ook blijven (of 1e).  Over deze set kan ik kort en krachtig zijn. Meiden bedankt dat ik jullie mocht coachen. Aanwijzing hier, tipje daar, alles werd opgepakt. Ook soms een uitbrander en dan weer een pluim. Passie en lol, een zeer leuke groep.

Jaja, echt waar. Eindstand 4-0 gewonnen en promotie naar de Hoofdklasse .