Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Rivo MB2 - VVA MB1
woensdag 16 jan 2019

De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar en nieuwe competitie. Welke tegenstanders komen we nu weer tegen en kunnen we handhaven in de 1e klasse (spannend spannend). Esmee en Lois moeten met B1 mee, dus Eva Schepers  geleend van C1.

1e set                                                                                                                                                                                           We beginnen met Marell, Carlijn, Tessa, Lieke,  Loes en  Jetske. Gastspeelster Eva en onze libero Noa aan de kant. Het gaat met ups en downs deze set. Beetje voor beetje achter, maar geen zorgen. De eerste time out is van VVA bij 10-11. Wij moeten even de puntjes op de i zetten en daar geven de meiden gehoor aan. Nog een time out van VVA bij 23-20.  Rivo gaat wisselen en we maken de set goed af. Als eerste bij de 25.

Setstand 25-20

2e set                                                                                                                                                                                          

We beginnen met de zelfde opstelling als de 1e set en lopen al snel uit naar een voorsprong van 10 punten. Time out van VVA bij 16-6. Alles loopt zoals het hoort en er is daarom ook geen reden tot paniek. De 2e  time out van VVA bij 21-11,  geeft ons nog meer kracht om door te stoten. Dat gebeurd dan ook, net geen hapjes, maar een goeie set gespeeld.

Setstand 25-11.

3e set                                                                                                                                                                                                                                                          Een iets andere opstelling om mee te beginnen (never chance een winning team) zeggen ze wel eens, maar tja, wie niet waagt wie niet wint. Helaas verkeerd gegokt en we gaan er ook dik af. We spelen op 80% en dat is niet genoeg om te winnen. Conclusie;  geen motivatie is geen winst.

 Setstand 12-25 .

4e set                                                                                                                                                                                                                                              Even een goede preek van de coach en de dames zijn weer scherp aan deze set begonnen. Luisteren is soms niet verkeerd en opdrachten uitvoeren al helemaal niet. De opslag goed uitvoeren, prikballen verdedigen,  alles gaat goed. Dit wordt dan ook beloond in mooi volleybal van onze kant. Toch een trotse coach .

Setstand 25-18

Eindstand 3-1 GEWONNEN   Wij 87 pnt. en zij 74 pnt.

Fysiotherapie Koninginneweg
Bandwerk internet- en reclamebureau

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau