Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Rivo Rijssen Dames 1 klaar voor de (her)start.

Rivo Rijssen Dames 1 klaar voor de (her)start.
vrijdag 4 jun 2021

Eindelijk is het dan zover, er mag weer getraind worden in de zaal en dat voelt na zo’n lange tijd toch wel als een nieuwe start. De dames hebben de afgelopen maanden gelukkig wel een intensief kracht en beachtraining traject gevolgd maar het spelletje in de zaal is toch wel het echte werk.

Komend seizoen staat het vlaggenschip van Rivo onder leiding van Patrick te Vaarwerk. Patrick is overgekomen van Tornado uit Geesteren waar hij een succesvolle tijd heeft gehad. Met de assistenten Sander de Koning en Rene Brinks is er een mooi technisch kader gevormd met verschillende karakters en kwaliteiten. Daarnaast volgen de dames een wekelijks krachttrainingsprogramma onder leiding van Franklin Achterhuis bij Fysio Koninginneweg uit Rijssen.

De selectie is nagenoeg intact gebleven. Alleen Liza Mollink is helaas gestopt. Haar werk en stages bij Defensie waren niet voldoende te combineren met de trainingen. Rivo hoopt echter wel dat Liza in de toekomst weer terug kan komen als e.e.a. beter aansluit op elkaar. Voor de vacante diagonaal positie is Evita Logtenberg aangetrokken. Evita (18 jaar) is afkomstig uit Dedemsvaart en speelde afgelopen seizoen in de 2e divisie bij Tjoba.

De rest van de selectie bestaat uit:

  • Spelverdelers: Lieke Brouwer en Suzan Agterberg
  • Middens: Maaike Wolves, Silke van Wijk en Maud Timmerman
  • P/L: Floortje van Losser, Lotte Boerman, Famke Zomer, Lina Hanstede en Susan Schepers
  • Diagonaal: Stephanie de Bruin en Evita Logtenberg
  • Libero: Annemiek de Bruin
  • Iedere week zal plek nummer 14 worden ingenomen door een speelster uit dames 2/4.

De doelstelling op de ranglijst van de Topdivisie voor komend seizoen is helder. “HANDHAVING”, niet meer en niet minder. Daarnaast zijn er natuurlijk andere doelstellingen. Patrick is veeleisend en dat betekent enerzijds dat het plezier eraf mag spatten maar anderzijds zullen de speelsters alles moeten geven om het team en zichzelf te verbeteren in de loop van het seizoen.

Rivo is ook blij te melden dat, ondanks de Corona-crisis, alle sponsoren trouw zijn gebleven aan Rivo Rijssen en dus prijken dezelfde bedrijfsnamen op de borden, shirts en website van Rivo. We zijn hier zeer trots op!

De komende weken zal er hard getraind worden tot ± 15 juli. Dan zijn er een paar weken vakantie waarna de trainingen in augustus weer gaan starten. Het voorbereidingsprogramma is grotendeels bekend en ziet er als volgt uit:

  • 28 augustus toernooi in Geesteren
  • 4 september toernooi in Denekamp
  • 10 en 11 september Trainingskamp in Groningen. Tevens wedstrijd tegen Donitas D1. Ook zij komen uit in de topdivisie A.

Graag zien wij u in september/oktober in de Reggehal als de competitie weer van start gaat. Voor nu een goede en gezonde zomer gewenst.

Brodshoes
Bandwerk internet- en reclamebureau

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau