Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
Foto bij Rivo Rijssen wint ouverture seizoen 2021-2022

Rivo Rijssen wint ouverture seizoen 2021-2022
vrijdag 24 sep 2021

Het seizoen is geopend, alles was weer top geregeld, de omroeper was luid en duidelijk aanwezig, de ballenmeisjes mooi aangekleed door sponsor KTI en de mini’s van de week, Sander Pas en Rens Schreuder stonden al vroeg klaar om het team van de dames van Rivo te versterken. Het nieuwe trainersduo Patrick te Vaarwerk en Sander de Koning kon voor het eerst echt aan de bak om de dames naar een goed resultaat te loodsen.

Rivo Rijssen ds1 won deze wedstrijd van VC Zwolle 2. Beide jonge teams maakten er een leuke wedstrijd van waarbij Rivo de eerste twee sets duidelijk de sterkste was.

In de eerste set lukt het Rivo om in het midden van de set vol gas te geven. Vooral Evita Logtenberg op de diagonaal was maar moeilijk af te stoppen door de blokkering van Zwolle. Spelverdeelster Suzan Agterberg zocht haar daarom veelvuldig op. Via 11-7 werd het snel 20-11 en aan het einde van de set stond 25-15 op het scorebord.

De tweede set bleven de Zwolse dames veel langer bij. Rivo stond af en toe flink onder druk maar precies op tijd speelden de Rijssense dames zich hieronder uit. Nu nam Lina Hanstede, die een heel puike partij speelde, het voortouw. Zowel serverend als aanvallend scoorde ze in deze fase de beslissende ballen. Rivo trok uiteindelijk de set toch ruim naar zich toe. 25-20.

De derde set was iets rommeliger bij Rivo, er werden iets meer fouten gemaakt maar door de vechtlust in het team kon Zwolle niet echt weglopen. Bij 9-12 stond Rivo nog achter maar bij 14-14 en 18-18 hielden de teams elkaar in evenwicht. Rivo kon vanaf dat moment toch nog extra gas geven onder meer door de luide aanmoedigingen van het publiek. Uiteindelijk werd deze set afgesloten met een 25-21 overwinning. Hier zijn de eerste 3 punten een feit. Heerlijk om zo te mogen starten. Volgende week naar de hoofdstad van ons land. Daar wacht US 2 op ons. Kijken hoever we daar kunnen komen.