Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Rivo Dames 1 voor niets naar Assen?

Rivo Dames 1 voor niets naar Assen?
woensdag 13 okt 2021

Afgelopen zaterdagavond speelde Rivo Rijssen tegen het sterke Sudosa Assen, een titelkandidaat in de topdivisie A. Kijkend naar de ranglijst zou het een topper moeten worden maar wij wisten wel beter.

Tijdens de wedstrijd bleken de krachtverhoudingen op alle vlakken. Sudosa speelde krachtiger in de serve, aanval en blokkering. Voor Rivo bleef er niets anders over dan proberen aan te haken en dat lukte in het begin van iedere set. Dan volgde een periode van het bovengenoemde krachtige volleybal en was ook aanhaken net iets teveel gevraagd.

Dus voor niets naar Assen gereden? Ja als je kijkt naar de punten wel. Er waren ook echt wel lichtpuntjes te noemen. Zo viel Lotte Boerman uitstekend in als libero en speelden onze passers-lopers aanvallend een puike pot tegen een erg sterk blok.

De setstanden voor de statistici onder ons: 25-15, 25-12 en 25-15

Rivo dames 1 hoeft het niet van deze wedstrijden te hebben om het puntentotaal op te schroeven en mag zelfs genieten en vooral leren van een dergelijk sterke tegenstander. Nu weer vooruit kijken naar komende zaterdag als er opnieuw een sterke tegenstander op het program staat. Veracles uit Groningen komt naar de Reggehal. Aanvang 16.30 uur. Wij beloven jullie een mooie pot volleybal én gezelligheid na de tijd in de kantine!

Fysiotherapie Koninginneweg
Brodshoes

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau