Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Twentse derby volume 2!

Twentse derby volume 2!
maandag 1 nov 2021

Zaterdagmiddag om 17:00 was het tijd voor Rivo’s tweede Twentse Derby. Dit keer uit, in de Veste te Borne. Net als vorige week was hoofdcoach Patrick te Vaarwerk nog op vakantie. Sander de Koning en Johan Strokap hadden het roer weer in handen.

Rivo begon nog wat onwennig aan de wedstrijd en kwam een paar punten achter. Op 13-10 nam de Rijssense ploeg een time-out en werd de boel aangescherpt. Dit leek te werken, Rivo kwam langszij en breidde de voorsprong uit naar 22-16. Apollo wist met twee aces nog dichterbij te komen! Maar met een time-out en voor de pass ingebrachte Lotte Boerman, die meteen haar waarde liet zien, pakte Rivo de eerste set, 22-25.

De tweede set liep alles bij Rivo. De pass lag goed, verdedigend werd er veel gepakt en er werd goed geserveerd. Spelverdeelster Suzan Agterberg kon alle kanten op en de blokkering van Apollo werd zoek gespeeld. Met mooie aanvallen van o.a. Evita Logtenberg pakte Rivo op eigen serve elke keer wel een aantal punten, liep eenvoudig uit en... pakte ook de tweede set, 13-25.

Apollo zou Apollo niet zijn als ze niet een poging deden om terug te komen in de wedstrijd. Ze leverden veel servicedruk en sprokkelden extra punten mee. Op 12-8 werd Boerman er weer ingezet om de pass te ondersteunen. Meteen pakte Rivo het punt en met Boerman aan serve werd het gat verkleind tot 1 a 2 punten. Tot 20-18 was het stuivertje wisselen en op serve van Susan Schepers wist Rivo een voorsprong te pakken van 23-20 en daarna de set te winnen. 21-25

Met 3 punten op zak staat Rivo nu 5e in de topdivisie A met 11 punten. Het hoogst van alle teams uit Tukkerland. Volgende week speelt Rivo uit tegen Krekkers. Zal dat een 5 setter worden? Het lijkt namelijk dat Krekkers daar een abonnement op heeft.

Van der Veen Financieel Advies
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau