Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Volle buit in Zwolle!

Volle buit in Zwolle!
maandag 11 apr 2022

Rivo speelde afgelopen zaterdag tegen VC Zwolle D2. Inclusief voorbereiding en beker was dit de 5e ontmoeting tussen beide teams.

Startopstelling: Suzan Agterberg, Lotte Boerman, Maaike Wolves, Stephanie de Bruin, Floortje van Losser, Maud Timmerman en Annemiek de Bruin.

Rivo begon goed aan de wedstrijd met een goed en slim spelende Lotte Boerman. Er werd degelijk gespeeld en verdedigend stond het goed. Vooral de blokkering pakte veel punten mee. De eerste set werd vrij eenvoudig gewonnen met 19-25.

De tweede set ging nog een stukje makkelijker en al snel liep de voorsprong op naar dubbele cijfers. Zwolle kwam nog wel terug tot een achterstand van 4 punten, maar Rivo maakte de set daarna zakelijk af: 19-25.

Omdat het de laatste wedstrijd was van Floortje van Losser kreeg ze een publiekswissel en presentje. We wensen haar ontzettend veel succes in haar nog lange en hopelijk hele mooie carrière bij jeugd Oranje en Apollo.

De derde set werd met veel wijzigingen begonnen. Lieke Brouwer, Lina Hanstede, Silke van Wijk, Famke Zomer en Evita Logtenberg werden ingebracht. Door het grote aantal wissels was er even iets meer onrust in het spel van Rivo. Maar ook met deze opstelling bleek Rivo een maatje te groot voor Zwolle. De set werd gewonnen met 20-25.

Dus een verdiende 0-3 overwinning (19-25, 19-25, 20-25) in Zwolle!

Met deze overwinning staat Rivo keurig op de 4e plek in de topdivisie A. Er rest nu nog 1 wedstrijd voor Rivo op zaterdag 23 april om 13:30 tegen WVC Volley in Wierden.