Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Rivo verliest van Sudosa-Desto

Rivo verliest van Sudosa-Desto
woensdag 14 mrt 2018

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen dit hoog geklasseerde team op het programma. In Assen werd destijds dik verloren en waren we onder de indruk van de power en het volleybal wat deze Assense meiden ten toon spreidden. Maar goed, nu thuis in onze Reggehal, nieuwe ronde, nieuwe kansen.

We wisten dat Sudosa wat moeite in de passing kan hebben, en daar lag dan ook onze kans hoopten we vooraf. We moeten het dan echter wel tot uitvoer kunnen brengen, en dat lukte zaterdag heel aardig. De eerste set konden we zelfs heel brutaal een snelle voorsprong nemen. Middels een gedurfde serve van o.a. Liza Mollink en Susan Schepers kwamen we op een 10-4 voorsprong. Eigenlijk te vroeg. We hadden Sudosa op tijd wakker geschud. Na een time-out van de groenen werd er gas gegeven en al snel was onze voorsprong weer ongedaan gemaakt. Dat raakte ons niet, vol vertrouwen en met een enorme drive op alle vlakken wisten we bij te blijven. Helaas bleef de voorsprong van Sudosa wel staan. Op 22-23 waren we weer heel dichtbij maar Sudosa wekte nog niet mee aan setwinst en maakte de set dan ook in 1 keer af. 22-25. Geen punt nog maar wel goed spel met een hecht collectief.

Set 2 vertoonde eigenlijk hetzelfde beeld tot aan de stand van 15-16 deden we eigenlijk niet veel fout. Echter een serve-serie en wat aanvalsfouten later staat het 15-19. Als we dan geen servedruk brengen is het snel gedaan tegen deze powerhitters uit Drenthe. 18-25.

De derde set startten we voor het eerst niet met een voorsprong. We kunnen aanhaken, bijblijven en dat is al heel wat lijkt het. Totdat we toch weer heel knap het initiatief overnemen door vooral heel hard te werken en aanvallend eindelijk los zijn. Gewoon durven, lef erin. Dat brengt ons nu eens verder. We creëren een kleine maar fijne voorsprong en via 13-11 komen we op 16-15. Dan komt Fleur Timmer aan serve. Niet voor het eerst weet ze een fantastische serie te produceren. Het wederom geweldige publiek gaat ons weer eens vol ondersteunen en de Reggehal ontploft bijna. De ene na de andere serve wordt slecht verwerkt en als de bal al terugkomt, weten wij hier goed me om te gaan. We geloven het zelf bijna niet maar we stomen in één ruk door naar 25-15. En dat tegen deze ploeg! De blijdschap is groot, alsof we kampioen zijn wordt er even feest gevierd. Als een kind zo blij…….zal vast aan de leeftijd liggen van onze meiden. Maar het wel heerlijk om te zien!

Als je 1 set kunt winnen dan kun je er ook meer winnen luidt het devies tijdens de setwissel en vol vertrouwen maar ook vol vermoeidheid in de benen gaan we set 4 in. Al snel blijkt dat we iets teveel kruid hebben verschoten in de drie voorgaande sets. Er lukt niet veel meer en om als collectief ons puntje te vieren mogen alle wissels nog even proberen het tij te keren. Dat lukt echter niet meer. Omdat Sudosa niet van plan is meer weg te geven is een heel snelle 10-25 een feit. We danken het publiek voor de gewelde steun en empathie. Ondanks de verliezen die we leiden krijgen we steeds weer opnieuw steun en complimenten over de vorderingen die we maken. Dat voelt goed!

Conclusie: zeer tevreden over drie heel goede sets, een terechte winnaar met een heel mooi, talantvol team en trots op de wijze waarop we ons hebben gepresenteerd. Nu weer de focus op zaterdag. Dynamo Tubbergen is de volgende tegenstander. In Tubbergen wacht ons de huidige nummer 4. Weer geen makkelijke opgave maar met veel energie is er misschien wel weer iets leuks mogelijk. Komt dat zien. 16.30 uur Verdegaal te Tubbergen.

Van der Veen Financieel Advies
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau