Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Dames 1 wint belangrijke uitwedstrijd in Epe
dinsdag 23 okt 2018

Zaterdag 20 Oktober moesten we aantreden in Epe tegen Ormi. Ormi was voor ons een onbekend team en we begonnen de wedstrijd erg sterk. De serve druk was erg hoog en we scoorden aanvallend veel punten. Ormi bleef door hard werken steeds op 4 punten van ons, maar dichterbij kwamen ze niet in daardoor konden wij de set met 25-20 winnen.

2e set eigenlijk precies hetzelfde verhaal we hebben de leiding,maar het verschil wordt niet meer  dan 3/4 punten. we staan 22-18 voor en dan stokt het bij ons. We krijgen veel moeite met de serve van Ormi en de aanvallen worden niet meer afgemaakt. de spanning is helemaal terug en op 24-23 krijgen wij het 1e setpunt, jammer genoeg door een serve fout werkt Ormi deze week en scoren hun de laatste 2 punten en winnen ze de 2e set met 26-24. 3e set beginnen we gelukkig erg sterk en komen gelijk met 6-0 voor deze boost was even erg belangrijk na de verloren 2e set. Ormi blijft er steeds inhangen en komt puntje voor puntje terug. Aan het einde van de set wat cruciale punten die gelukkig in ons voordeel werden beslist en daardoor wonnen we de set met 25-21 4e set was er geen gevecht meer en liepen we snel uit na een hele grote voorsprong en deze hielden we de gehele set vast en daardoor wonnen we de wedstrijd met 3-1. Deze 4 punten waren voor ons erg belangrijk en we zijn nu af van de rode lantaarn! Deze week hebben we geen wedstrijd en over 2 weken spelen we in onze eigen Reggehal tegen Vocasa D2 uit Nijmegen. Hopelijk weer met veel steun van ons thuispubliek . De wedstrijd start dan om 16.30!