Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

De koplopers gaan op pad....
dinsdag 23 okt 2018

Het mix-team van RIVO Rijssen moest donderdag 18 oktober de koppositie verdedigen in Goor. En het is bekend dat andere teams altijd extra motivatie hebben om de koplopers te verslaan, voor ons dus een reden om onze positie te verdedigen. De dames Jennita, invalster Janna, Henny en Hersilia werden aangevuld met de heren Jos, Hans en gastspeler Rene omdat vaste kracht Mannes nu eenmaal zijn winkel op donderdagavond niet zo maar kan sluiten… Een vroegertje vandaag: om goed kwart over 6 bij de sporthal en dan rap naar Goor, naar de mooie sporthal Mossendam waar om 7 uur de wedstrijd begon tegen Polstars, het team waar we vorig seizoen iedere keer van verloren. We moesten even weer aan elkaar wennen en dat was te zien: binnen no-time stonden we met 7-0 achter……dat was slikken. Maar we wisten hun spelletje te ontregelen dankzij de taktische tips van Jos en Rene en we kwamen steeds dichterbij en toen en meteen maar overheen. De uitslag was 30-20 voor ons ! (zoals u wel weet spelen wij op vastgestelde tijd waardoor de set niet bij 25 eindigt). De tweede set ging direct een stuk beter en de irritatie bij Polstars nam toe, waar wij gebruik van maakten: eindstand 28-19 !  Hoppa !!! weer 4 punten er bij !
  De tweede wedstrijd direct daarna tegen DUS’83 was veel rommeliger qua spel en de scheidsrechter had kennelijk niet veel inzicht in het spelletje. De grote aanvaller van de tegenpartij, met veel aanvalskracht, mocht van haar iedere keer gewoon aan het net aanvallen, ook al stond hij achterin. Ach, over een foutje maken we ons niet zo druk maar dit was toch echt een beetje te gek….. ook nadat de scheids daar enkele keren op geattendeerd was, bleef zij helaas weigeren daar voor te fluiten. De beide sets gingen dan ook verloren met respectievelijk 30-23 en 31-22. Geen punten dus deze wedstrijd en afwachten wat de andere teams doen…..of we nog koploper zijn weten we nog niet, wel staan we in de top en ach, als we kampioen worden en Europa in moeten…..dat kost zo veel vrije tijd, dat laten we dan maar graag aan anderen over. We hebben weer een leuke volleybalavond gehad en waren nu ook nog eens op tijd weer in Rijssen……