Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Klumpers VVA MB2 - Rivo MB2
woensdag 24 okt 2018

De derde wedstrijd van het seizoen met 3 auto’s naar Albergen.

Met 8 meiden dus zonder Tessa die had iets anders op de agenda. Tijdens het inslaan konden we al zien dat het geen spannende wedstrijd zou worden, maar je mag de tegenstander nooit onderschatten.

1e set

Het was precies wat we dachten en met een goede servedruk komen we een heel eind, Marell maakt een goede serie, waarna Carlijn het nog even dunnetjes over doet. Daarna mag Noa opslaan en toen was het 2 -24. Ja, je leest het goed, geen tegenstand. Laatste opslag met links, helaas ging deze verkeerd. Opslaan zonder zorgen.

We wonnen deze set dan ook met 3- 25

2e set

Deze set hebben we 3 plekken doorgedraaid, want iedereen wil wel opslaan natuurlijk, wat niet verkeerd uitviel. De gemakzucht sloop er wel in, en daardoor kon VVA nog een paar punten scoren maar geen aanleiding tot paniek.

Deze set wonnen we met 10-25

3e set

Eigenlijk het zelfde als de 1e set. Goed serveren en als er een bal terug komt goed pasen, setten en aanvallen. Dit hebben we goed gedaan.

Hier ook een uitslag die ?? opleverde 5- 25

4e set

Wisselen van kant, tribune achter ons wat voor de trainer niet leuk was, want die wees met de pen aan waar we moesten serveren, dit werd door het publiek hard voorgezegd naar de tegenstander. Dan moesten we precies de andere kant op serveren, haha hadden we ze nog mooi te pakken.

Ook deze set winnen we met 8-25

4-0 GEWONNEN

Een echte wedstrijd kon je het niet noemen, we hebben er een leuke trainingsavond van gemaakt met als doel geplaatst serveren

Fysiotherapie Koninginneweg
Bandwerk internet- en reclamebureau

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau