Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen

Set Up'65 MB1 - Rivo MB1
zondag 4 nov 2018

Met 3 auto’s en 9 dames heel vroeg naar Ootmarsum (10 uur spelen), zonder onze spelverdeler Lieke, want die hadden ze bij A1 nodig.

1e set

Het ging van af het begin gelijk aan beide kanten volle bak en bij een 6-8 voorsprong kwam er al een time-out van de tegenstander. Niet veel later een time-out van ons bij 12-10 achterstand. En zo ging het deze set de hele tijd door tot 23-23 (zingen en nog eens zingen vanaf de kant), maar helaas trok de thuisploeg aan het langste eind. We hebben wel een hele goede set neer gezet en trots op deze dames.

Helaas verloren met 25-23

2e set

Vol goede moed deze set ingegaan. Een voorsprong van 3 punten in het begin deed de tegenstander gedwongen een time-out te nemen, 3-6. Helaas kwamen ze goed terug en bij 13-13 was het onze beurt om een time-out te nemen. Set-Up stoomde door en wij konden even niet aansluiten, (zingen en nog maar weer eens zingen) nog wel een time-out genomen maar mocht niet baten.

Deze set verloren we met 25-15

3e set

De 3e set. 2-0 achter kan altijd nog 2-3 worden, dus vol goede moed er tegen aan. Best lastig, want het gaat gelijk op tot 13-13, daarna geven wij gas en hebben we hun libero behoorlijk onder druk gezet, waardoor zij gewisseld werd. Plan A gelukt, nu verder. Maar set-up komt weer terug tot 17-22. Even een time-out, waarna Britt een KILLBLOCK heeft waar je U tegen zegt. Gelukkig weten wij te winnen met 2 punten verschil, (hoppa,
2-1 er is hoop) en we blijven zingen.

Deze set winnen we met  25-23

4e set

Met een 2-1 achterstand in sets en een 2-2 in het vooruitzicht gaan we de 4e set in. Maar de vorige set heeft kracht gekost en dat was even te zien, 11-6 achter. Time-out dan maar. Dit pakt goed uit en ze gaan weer vechten als leeuwinnen. We komen op een voorsprong van 11-17. Een time-out van Set-Up. Deze krijgen zoveel motivatie en gaan punt na punt pakken. 21-18 achter. Wat nu; time-out voor ons. We pakken nog wel wat punten, maar de buitenaanval van Set-Up was net iets sterker en scoorde ook 3x achter elkaar. We blijven zingen en aanmoedigen vanaf de kant, maar helaas winnen zij de set.

Setstand 25-21

Helaas, 3-1 verloren.

Dit was een wedstrijd met een hoog niveau. Jammer voor ons, maar we mogen zeker met een opgeheven hoofd terug naar Rijssen (en een schorre stem van al dat zingen).