Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Rivo D1 wint thuis van Boemarang uit Eibergen
vrijdag 23 nov 2018

Na vorige week 3-1 te hebben verloren van Pegasus in Nijmegen na een super spannende wedstrijd waar we net op wat cruciale momenten wat fouten maakten stonden we zaterdag 17 november tegen Boemerang.

Boemerang is een team met erg veel ervaring. We begonnen de wedstrijd met erg veel serve geweld en daardoor kon Boemerang alleen maar de bal hoog op buiten spelen, hier stond bij ons een goed blok en als de bal eens langs het blok kwam stond de verdediging ook goed. We wonnen de 1e set zonder veel problemen. Set 2 beginnen we gelijk met 2 serve fouten en lopen we eigenlijk de gehele set een paar punten achter Boemerang aan. gelukkig boven de 20 maken we 1 sterke serve serie en daardoor wonnen we de set met 25-21 3e set was van begin tot einde helemaal in het voordeel van ons. We scoorden op alle plekken en onze serve druk was in deze set erg goed en daardooor pakten we een snelle voorsprong van 10 punten en dat geven we niet weer weg. 4e set beginnen we net als set 2 niet sterk en boemerang komt wat meer in hun eigen spel. wij maken net wat meer fouten en daardoor lopen we achter de feiten aan. In set 2 konden we dit nog goed maken, maar in set 4 lukte ons dit jammer genoeg niet en dit was ook een verdienste van Boemerang die niet de koppies lieten hangen. 4 punten erbij in de stand en nog steeds zit alles heel erg dicht bij elkaar! Aankomende zaterdag gaan we na de Lutte om daar tegen de plaatselijke trots Lutheria te spelen!