Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Dames 1 wint met 3-1 van SSS Barneveld
woensdag 16 jan 2019

12 januari was voor ons de 1e wedstrijd van 2019 tegen SSS uit Barneveld. In het begin van het seizoen verloren we kansloos met 4-0 uit in Barneveld en dat wouden we goed proberen te maken in Rijssen. We begonnen de wedstrijd sterk en door een hoge serve druk, liepen we een aantal punten uit. Deze voorsprong hielden we de hele 1e set en we wonnen ook dik verdiend met 25-19. 2e set merkte je dat SSS met meer serve druk ging spelen en dat wij daardoor de ballen ook moeilijker aan de grond kregen. Het was een zeer gelijkwaardige set en dan stond de ene ploeg weer voor en daarna de andere weer. boven de 20 maakten wij net 2 fouten en daardoor verloren we de set met 25-23. 3e set dan verwacht je dat SSS door ging drukken, maar het verhaal was totaal anders. wij gaven nog een extra versnelling en pakten al heel snel een grote voorsprong bij 12-3 was de SSS coach al beide time outs kwijt, maar het hielp allemaal niet en wij speelden gewoon in deze fase zeer stabiel en wonnen de set met 25-11 4e set was denk ik achteraf de mooiste set van allemaal. SSS gaf niet op en bracht de sterk spelende 2e diagonaal in, deze scoorde veel punten en wij scoorden op alle posities onze punten. Het liep mooi gelijk op, bij de big points hadden we net een kleine voorsprong van 2 punten en deze gaven we gelukkig niet meer weg en konden we de set binnenhalen met 25-22.

Mooie start in 2019 tegen een ploeg waar we de 1e helft nog kansloos van verloren in Barneveld dat geeft extra vertrouwen voor de aankomende wedstrijd tegen Wevo uit Weerseloo. Ook deze wedstrijd verloren we in het begin van het seizoen met 4-0!