Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Rivo D1 - VC Sneek D2

Rivo D1 - VC Sneek D2
maandag 28 feb 2022

Rivo D1 speelde zaterdag 26 februari in eigen huis tegen Sneek D2. De ploeg uit Rijssen had dit kalenderjaar nog geen wedstrijd gewonnen en was gebrand om 3 punten in eigen huis te houden tegen de hekkensluiter uit de topdivisie A.

Rivo begon zwak en ongeïnspireerd aan de wedstrijd. Door een zwakke pass konden de aanvallers niet in stelling worden gebracht. Al snel keek Rivo tegen een achterstand aan 1-8. Hier kwam de ploeg niet meer bovenop en verloor de set met 19-25.

Ook de tweede set begon Rivo niet sterk. Een achterstand van 4 punten (3-7) dwong coach Patrick te Vaarwerk opnieuw tot een vroege time-out. Het tij leek gekeerd. Rivo kwam terug in de set en bij een stand van 14-14 kwam Suzan Agterberg aan serve en bleef serveren tot 22-14. Daarna maakte Rivo het af: 25-18.

Sneek leek gebroken en kwam er niet meer aan te pas. Met wederom een sterke opslag serie (12 punten) van Suzan Agterberg en een uitstekend aanvallende Susan Schepers was Rivo een maat te groot in de derde en vierde set. Beide set eindigden in 25-13.

Rivo hield hiermee de belangrijke 3 punten in eigen huis en staat nu 6e op de ranglijst.

Bandwerk internet- en reclamebureau
Van der Veen Financieel Advies

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau