Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Sportverkiezingen Rijssen/Holten 2009

19
vrijdag 5 feb 2010
20:00 - 02:00

Sportverkiezingen Rijssen-Holten 2009


De Sportverkiezingen in Rijssen-Holten komen er weer aan.

 De Commissie Sportverkiezingen Rijssen-Holten, die dit organiseert, is na de zomervakantie alweer met de voorbereidingen gestart voor het uiteindelijke doel, de Sportverkiezingen 2009, op 5 februari 2010 in Lucky & Co in Rijssen.

Het afgelopen jaar waren de Sportverkiezingen een groot succes, met veel publiek, enthousiaste sporters en als gastspreker de enthousiaste Hans Kraaij jr. Het was een happening, en samen met Lucky & Co probeert de Commissie Sportverkiezingen er op 5 februari 2010 weer een feest van te maken.

 

Presentatie door Arjan te Lintelo en Erik Hulzebosch
Jan van de Kamp, PR-medewerker van de Commissie Sportverkiezing: 'Aan de presentatie ligt het niet. Naast Arjan te Lintelo, die dit evenement al jaren presenteert, geeft niemand minder dan Erik Hulzebosch acte de présence. We zijn er trots op dat we zo'n kanjer als co-presentator hebben weten te strikken. Met dank aan de goede contacten met Lucky, want met Erik Hulzebosch halen we iemand in huis die een goed verhaal heeft en nog muzikaal is ook. Bovendien heeft Erik de afgelopen jaren natuurlijk op sportief gebied de nodige topprestaties geleverd in zowel schaatsen als skeeleren. Erik Hulzebosch is een fenomeen!'

Huldiging Mike Bolink
Naast de Sportverkiezing 2009 wordt ruimte ingelast voor de huldiging van een Nederlands kampioen, Mike Bolink. Hij is de beste in de 65 cc-klasse bij de motorcross in Nederland. Mike Bolink wordt tijdens deze avond in het zonnetje gezet.

Categorieën
De verenigingen aan zet. Alle verenigingen in Rijssen en Holten hebben een brief ontvangen met het verzoek om sporters of teams te nomineren, waarbij de volgende 7 categorieën worden gehanteerd:

  • sportman
  • sportvrouw
  • herenteam
  • damesteam
  • sporttalent
  • gehandicaptensporter
  • seniorensporter
Fysiotherapie Koninginneweg
Bandwerk internet- en reclamebureau

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau