Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Nieuwe kledinglijn Rivo Rijssen

Nieuwe kledinglijn Rivo Rijssen
woensdag 14 mrt 2018

Informatie nieuwe kledinglijn Rivo Rijssen 2018.

Hierbij willen wij je graag even bijpraten over de nieuwe kledinglijn van Rivo Rijssen. In de ledenvergadering van afgelopen najaar is aangekondigd dat we hier mee bezig zijn en in de tussentijd is er een mooi concept ontwikkeld.

Voorafgaand aan het komende seizoen (2018-2019) zullen de wedstrijdtenues vervangen worden voor gloednieuwe en prachtige shirts en broekjes. We zijn daarvoor een langjarige verbintenis aangegaan met Errea.

De kleding zal jou eigendom gaan worden en de tenues moeten dan ook gekocht worden. Daarmee vervalt de jaarlijkse kledingbijdrage in de contributie. De prijzen zullen zeer respectabel zijn door ondersteuning van onze nieuwe kledingsponsor en leverancier Errea en Buurman Facilitaire dienstenuit Oldenzaal plus een fijne bijdrage van Rivo Rijssen.

Maar dat is niet alles. Naast de verplichte wedstrijdtenues komt er ook nog een prachtige lijn voor onze vereniging met o.a. tassen, trainingspakken, inspeelshirts, sokken en broekjes. Er worden verschillende pakketten samengesteld waaruit je kunt kiezen. Hierover wordt je nader geïnformeerd.

In mei (de exacte data worden nog nader bekend gemaakt) zullen er pasavonden plaatsvinden waarop de nieuwe kleidinglijn gepresenteerd zal gaan worden.

Goed om te weten: tijdens deze pasavonden maar ook daarna op een speciale ”Rivo Rijssen webshop” kun je alles kopen wat je maar nodig hebt voor volleybal. De prijzen zullen spectaculair zijn, dus het is zeer verstandig om te wachten met aankopen tot eind mei. Er zullen sleeves, kniebeschermers, schoenen enzovoort aangeboden worden van de merken Errea en Mizuno.

Zodra we nieuwe informatie hebben zullen we dit met jullie communiceren. Mocht je eerder vragen hebben dan kun je contact opnemen met Mark Agterberg.

Telefoonnummer 06-53572721 of m.agterberg@vanderveenrijssen.nl

Bandwerk internet- en reclamebureau
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau