Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Vrienden van Rivo (uitgesteld)

2
zaterdag 21 nov 2009
15:30

Door diverse omstandigheden is het helaas niet gelukt de loungehoek klaar te maken en te zorgen voor een feestelijke happening.

Uiteraard is dit geen afstel maar uitstel. Zaterdag 19 december zal tijdens de “Businessmiddag” ook de loungehoek worden geopend.

 

 

21 november:

Feestelijke presentatie “RIVO Loungehoek”.

 

In de kantine van de Reggehal realiseren de vrienden van Rivo een ware loungehoek. Er komen lekkere banken te staan. Er komt een extra tv scherm zodat er ontspannen wedstrijdanalyses bekeken kunnen worden. De kleine kinderen van veel rivoleden/supporters kunnen hier op zaterdag een “filmpje pakken”. Op dinsdagavond na de training op de bank nog even een fijne pot voetbal kijken is natuurlijk ook niet gek. Ook komt er een leuke legotafel te staan.

 

 

 

                                                     Vrienden van Rivo
 Al bijna 60 jaar staat volleybalvereniging Rivo garant voor veel volleybalplezier. Voor de één is dat op hoog niveau, voor de ander juist even lekker recreatief een partijtje spelen.

Heel veel (oud) leden kunnen dit beamen en ook u heeft vast en zeker nog goede herinneringen aan onze leuke club. Om juist u en veel andere (oud) leden betrokken te houden bij onze vereniging is deze “club van honderd” opgericht. 

Deze club van honderd, die de naam "Vrienden van Rivo" draagt, is ondergebracht in een eigen stichting met een zelfstandig bestuur.  Graag willen wij dat u ook lid word!! De jaarlijkse* bijdrage voor particulieren is € 50,- .
De bijdrage voor bedrijven is € 100,- per jaar*. 
(*u doet mee voor minimaal drie jaar)Alle informatie is te vinden op:     www.vriendenvanrivo.nl

Bent u net zo enthousiast als wij?

Meldt u dan aan via het aanmeldformulier!

 

Brodshoes
Bandwerk internet- en reclamebureau

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau