Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Eerste verlies Dames 1!

Eerste verlies Dames 1!
maandag 30 sep 2019

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd Rivo Rijssen vs Timax-Devoko op het programma. Altijd een leuk affiche. De dames hebben al regelmatig tegen elkaar gespeeld, is het niet in de 1e of 2e divisie dan wel in de diverse jeugdteams.

Helaas moest Rivo deze wedstrijd spelen zonder de zieke libero Annemiek de Bruin, voor haar speelde libero Lise Harbers uit dames 2 mee. Ze speelde een prima partij bij de Rijssense dames.

De eerste set was een heel spannende en gelijk opgaande strijd. Beide teams gaven elkaar geen duimbreed toe. Voor ieder punt werd geknokt en er ontwikkelde zich een heel mooie strijd. Via setstanden als 4-4, 11-10, en 19-20 kwamen we in de fase van de belangrijke punten. Devoko leek er het meest op gebrand en kwam op 21-23. Daarna gaf Rivo gas en trok direct door naar 24-23, set point. Deze wisten de dames echter niet te verzilveren en toen waren het de Denekampsen die direct langszij kwamen en de set naar zich toe trokken. 24-26 en 0-1

Dat dit een mentaal tikkie was dat bleek wel uit de tweede set. Ondanks wat wissels aan Rijssense zijde lukte het niet om de flow van Devoko te doorbreken, Rivo speelde gewoon niet goed genoeg terwijl er een ploeg aan de andere kant van het net stond die juist wel lekker in de wedstrijd zat. Vooral in het middenstuk van de set was Devoko wat de klok sloeg en was het verschil tussen beide teams erg groot. Van 10-12 werd het 13-19 en daarna trok Devoko met 15-25 de tweede set naar zich toe. 0-2.

In de derde set kon Rivo zich weer aardig herpakken. Met opnieuw enkele wissels wisten de Rijssense dames nu wel bij te blijven, hoewel de start van de set nog niet best was bij 2-5 en 12-15, stond het bij 16-16 weer gelijk. Een ommekeer? Dat leek mogelijk, Rivo kreeg weer wat meer grip op de wedstrijd en bij 22-22 kon het alle kanten op. Helaas liet ook op dat moment Devoko het beste spel liet zien. Van 22-22 werd het 22-25 en was de wedstrijd beslist. 0-3 voor Devoko.

In de vierde en laatste set was de concentratie er bij Devoko een beetje uit, een geluk voor Rivo die zich zo in ieder geval een setje kon revancheren. Op 21-13 leek het tot een snel einde te komen maar op dat moment vond Devoko het toch wel mooi geweest. Via 21-17 en 22-19 leek het nog spannend te worden maar Rivo liet het niet zo ver meer komen. Eindstand 25-21 en dus 1-3.

Voor Rivo een wedstrijd om snel te vergeten en om van de te leren. Direct weer de blik op volgende week. Dan komt het derde team van Set Up ‘65 uit Ootmarsum. De wedstrijd begint weer om 16.30 uur in de Reggehal. Graag tot dan.    

Fysiotherapie Koninginneweg
Van der Veen Financieel Advies

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau