Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Open dag Radio 350

29
zaterdag 12 dec 2009
10:00

 Open dag bij Radio 350 . 

“De studio van Radio 350 is geheel gerenoveerd…en bent u geïnteresseerd in het maken van Radio ???

Loop dan eens binnen tijdens de “open dag” op zaterdag 12 december.. vanaf 10.00 uur via de achteringang van het Parkgebouw aan de Parkstraat.. en bekijk het werk en de talrijke mogelijkheden van Radio 350, de lokale zender van Rijssen-Holten..”

Tevens heeft Radio 350 een aantal vacatures waaronder een sportpresentator voor de algemene presentatie vanuit de studio voor o.a. het begeleiden van de zaterdagmiddag sportuitzending waarin ook Rivo Rijssen D1 en H1 bijna elk weekend te horen zijn via Live uitzendingen bij thuis en uitwedstrijden via eigen verslaggevers.

Graag tot ziens op 12 December in de studio.

 Vacatures bij Radio 350

Alle medewerkers bij Radio 350 doen hun werk bij de lokale omroep op vrijwillige basis. Vrijwillig betekent bij ons echter niet vrijblijvend! Wanneer je besluit om radiomedewerker bij ons te worden dan zijn daar wel regels aan verbonden. Zo zal een programma altijd op het geplande tijdstip moeten worden uitgezonden.
Voor presentatie, verslaggeving en techniek wordt bij Radio 350 een workshop gegeven, deze opleiding is gratis.
Als tegenprestatie vragen wij minimaal één jaar uw/jouw medewerking aan eigen en andere programma's.

Bij veel mensen leeft nog altijd het idee, dat lokale omroep iets is voor ouderen. Niets is echter minder waar. Bij Radio 350 variëert de leeftijd tussen 16 en 85 jaar. Een gezellige groep mensen die met hart en ziel bezig is programma's te maken en met hun "hobby" iets meer doet.

Bekijk de vacatures, misschien is er iets voor jouw gading bij.

1. Redactiemedewerker(s) algemeen M/V
Deze vacature kan door meerdere personen in deeltijd worden vervuld. Van de kandidaten verwachten wij een brede belangstelling, bekendheid met tekstverwerking en goede contactuele eigenschappen.

2. Redactiemedewerker(s) sport M/V
Deze vacature kan door meerdere personen vervuld. De normale sportuitzending van Radio 350 is op zaterdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. De werkzaamheden moeten vóór en tijdens de uitzending worden vervuld. Van de kandidaten verwachten wij belangstelling voor sport in de breedst mogelijke zin, bekendheid met computer en goede contactuele eigenschappen.

3. Technisch medewerker(s) M/V
Een technicus bij Radio 350 wordt in principe ingezet bij zeer uiteenlopende programma's. Met eigen voorkeuren wordt, als het enigszins kan, rekening gehouden. Je zorgt o.a. voor de bediening van het mengpaneel, CD- en MD-spelers, het inregelen van stemmen, monteren van opnames en het inbrengen van muziek en programma's in het automatiseringsysteem. Ervaring is wel een pré.

4. Presentator(s) M/V
Geïnteresseerd in nieuws, politiek, cultuur, sport, religie? Wij zoeken personen die deze programma's willen presenteren en interviews willen afnemen. Het is heel afwisselend "werk" en u/je komt met veel verschillende mensen in aanraking. Een brede belangstelling is voor deze functie is belangrijk.

5. Sportverslaggever(s) M/V
Voor diverse sporten zoeken wij mensen met een "vlotte babbel" om verslag te doen van wedstrijden in ons programma 350 Sport op de zaterdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur.

6. Nieuwslezer(s) M/V
Radio 350 wil van maandag t/m vrijdag de nonstop opvullen met regionieuws, hiervoor zoeken wij personen met een prettige stem. Van de kandidaten wordt verwacht dat zij zelf het nieuws samenstellen, overzetten van schrijftaal naar spreektaal, enige kennis hebben van het werken met de computer en de nieuwsuitzending inspreken. Doorstromen naar presentator behoort tot de mogelijkheden. Opleiding en begeleiding wordt door Radio 350 medewerkers verzorgd.

Wil je reageren op deze vacature's?
Stuur dan je sollicitatiebrief en CV per post of e-mail naar:

Radio 350
Afdeling P&O
Postbus 234
7460 AE RIJSSEN
E-mail: peno@radio350.nl (met als onderwerp de Vacature van uw keuze)

HOME // WERKEN BIJ RADIO 350 // ADVERTEREN // FAQ // HYVES // TWITTER // CONTACT

Fysiotherapie Koninginneweg
Bandwerk internet- en reclamebureau

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau