Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Beach Circuit op Rivo Beach

13
zaterdag 12 jun 2010

Beach Circuit op Rivo Beach

Beachcircuit 2010

Het Regionaal Beachvolleybal Circuit beleefde in 2010 al weer haar 4e editie! Met de Nederlandse successen neemt de populariteit van de sport nog steeds toe.

Tijdens het Beach Circuit kunnen alle volleyballers en beachvolleyballers aan de verschillende Beachvolleybal voorronden (Klik hier voor de Beach Circuit kalender) meedoen om zo een ticket te verdienen voor de finales.

De voorronden in 2010 worden georganiseerd door Brevolk, WSV Warnsveld, Harambee, Volleybalvereniging Zeewolde, Pegasus, Rivo, Arvevo, HSC, Ormi, Hevo, NSVV Heyendaal, EVV Elburg, Twente'05, Avanti Beachschool Borne, Boeskool Oldenzaal Blauw-Wit en BVS Aiolos.

De finales worden ieder jaar door een vereniging en de Nevobo samen georganiseerd. In 2009 organiseerde de Nevobo de finales samen met EVV in Elburg en met Avanti in Lochem.

In 2009 was er voor het eerst ook een editie voor A- en B-jeugd. Voor 2010 willen wij graag de C-jeugd ook de mogelijkheid geven om te beachen. De categorieën zullen dan net als internationaal <14, <16 en <18 gaan heten.

Door het spelen van een voorronde verdient een team ranking-punten. Per categorie (heren hoog, dames hoog, heren laag en dames laag en alle jeugdcategorieën) plaatsen de acht teams met de meeste ranking-punten zich voor de finale. In de finales wordt in tien categorieën gestreden om de titel ‘regionaal beachvolleybalkampioen regio Oost’.

Beach Circuit 2-2 voor elk niveau!
Tijdens de voorronden wordt er 2-2 hoog (promotieklasse en hoger) en 2-2 laag (lager dan promotieklasse) gespeeld bij zowel de dames als de heren.
Bij bijna alle toernooien wordt ook een voorronde voor de jeugd georganiseerd.

Brodshoes
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau