Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Geschiedenis

Op 9 oktober 1951 werd de volleybalvereniging RIVO opgericht door een groep van ongeveer 20 enthousiaste beginnende volleyballers, met medewerking van de VVV.

In de beginjaren vonden de trainingen plaats op het terrein van het zwembad (Morsweg) en binnen in Jeruël. In 1955 kreeg de vereniging de beschikking over een gymzaal aan de Schoolstraat, later vervangen door de Mavo-zaal aan de Karel Doormanstraat. Daarna volgden de sporthallen De Reggehal, De Stroekeld en Reggesteijn.

De competitiewedstrijden werden oorspronkelijk gespeeld in de wilde competitie Nijverdal en later in de afdeling Almelo van de Nevobo, waar zowel de dames als heren nationaal niveau bereikten.

De beginjaren werden gekenmerkt door grote schommelingen in het aantal leden en bestuurswisselingen. Ondanks deze uitdagingen behaalde RIVO vanaf het begin redelijke sportieve successen, wat leidde tot een geleidelijke groei tot een vereniging met maximaal 370 leden, voornamelijk gericht op gezelligheid.

RIVO is een van de oudste verenigingen die nog steeds onder haar oorspronkelijke naam bestaat. Het tenue begon als wit-wit en veranderde later in wit met een blauwe broek, om in 1970 plaats te maken voor het oranje shirt. Door de jaren heen zijn verschillende varianten van het oranje shirt gedragen.

Rivo kent sportief gezien vele successen, zoals het behalen van verschillende kampioenschappen en toernooien. Daarbij hebben verschillende lokale sponsoren RIVO met warmte ondersteund.

 

Bandwerk internet- en reclamebureau
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau