Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Scheidsrechters taken Rivo

Beste Rivo leden,

Het nieuwe volleybalseizoen gaat weer beginnen en daar hebben we allemaal ontzettend veel zin in. Wij als VSK zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest om de zaalwacht en scheidsrechters zo gunstig mogelijk voor iedereen in te delen. In de bijlage vind je dan ook het zaalwacht- en scheidsrechtersschema voor de 1e helft van dit seizoen. Hier staat ook de indeling van de scheidsrechters voor het NOJK in vermeld. Noteer de data waarop je zaalwacht hebt en moet fluiten dus gelijk in je agenda!

De Nevobo heeft een paar jaar geleden de regels voor scheidsrechters veranderd, wat betekent dat iedereen vanaf 18 jaar een instaptoets moet maken om tot een bepaald niveau te mogen fluiten. Ben jij 18 jaar geworden of ga je voor het eerst fluiten , dan ben je vanuit de Nevobo dus verplicht om een scheidsrechters instaptoets te maken. Doe je dit niet, dan is de Nevobo verplicht om je daarvoor een boete te geven, die je ook zelf moet betalen. Dit doet Rivo Rijssen dus niet. Via onderstaande link kun je de instaptoets maken. En maak je geen zorgen, haal je de toets niet, dan kun je hem gewoon zo vaak als je wilt herkansen.

https://www.volleybalmasterz.nl/spelregelbewijs/

Als je niet kunt fluiten, dan moet je zelf vervanging zoeken en bij de wedstrijdleiding doorgeven. Kijk dus op tijd in je agenda wanneer je moet fluiten.

Heel veel succes allemaal dit seizoen.

VSK

Ruth Klein Horsman
Anouk Nijenhuis
Rieneke Beltman

 

Fysiotherapie Koninginneweg
Bandwerk internet- en reclamebureau

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau