Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Dames 1 verliest na mooi gevecht
dinsdag 4 dec 2018

Rivo D1 verliest na mooi gevecht met 3-1 van Lutheria

24 november speelden we om 18.30 in de Lutte tegen Lutheria. We werden in het begin van de wedstrijd totaal weggeserveerd door Lutheria. we kwamen op een gegeven moment met 18-8 achter. 4 wissels erin en ineens begon het te lopen bij ons. We maakten veel blokpunten en elke aanval was raak. puntje voor puntje kwamen we terug en zelfs bij 22-22 liepen we uit na 24-22.  Jammer genoeg konden we ons zelf niet belonen en door weer een uitermate sterke serve serie van dezelfde PL speelster verloren we de 1e set met 26-24.

2e set was het een mooi gevecht van beide kanten.  Beide teams vochten voor elke bal en het verschil bleef erg klein, alleen jammer boven de 20 maken wij net de 2 aanvalsfouten en daardoor verliezen we nipt met 25-23. 3e set bleven we gaan en Lutheria kreeg het passend steeds moeilijker en daardoor pakten we een riante voorsprong en gaven deze niet meer weg en wonnen verdiend met 25-12 4e set zo doorgaan als set 3 geef je ze dan mee,maar dat lukte jammer genoeg niet. Lutheria ging weer beter serveren en wij maakten net teveel fouten met onze serve. we liepen de gehele set net een aantal punten achter Lutheria aan en dat bleef zo tot 25-21. Het was een mooie pot volleybal van beide en jammer genoeg stonden wij net aan de verkeerde kant van de score. we zullen net wat effectiever moeten gaan worden boven de 20 punten en dat heeft tijd nodig. we hebben dit jaar veel sets net verloren met 2 punten verschil en daar zullen we aankomende tijd proberen verandering in te krijgen.

Over 1,5 week spelen we thuis tegen Halley uit Wehl ook deze meiden zullen gebrand zijn op een overwinning na het verlies van zaterdag tegen Boemerang. 16.30 zal het 1e fluitsignaal weer zijn en hopelijk met de steun van onze 7e man kunnen we de punten in Rijssen houden

Bandwerk internet- en reclamebureau
Brodshoes

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau