Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Doelstelling

RIVO streeft naar een ontwikkeling waarbij continuïteit, kwaliteit, RIVO gevoel en spelplezier voorop staan.

Het volleybal, als spel voor velen, dient als basis van een piramidale opbouw van de vereniging. Jeugdspelers worden ingedeeld op leeftijd en kwaliteit.

Senioren dienen op hun niveau te kunnen spelen, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met individuele belangen, zolang deze het algeheel belang niet schaden.

De vereniging probeert voor elk lid een ideaal team samen te stellen, met een zo optimaal mogelijke begeleiding.

Naast activiteiten voor elke geleding, vormt persoonlijke tevredenheid een belangrijke basis voor het welzijn van de leden en de continuïteit van de vereniging.

Van elke leeftijdsgroep wordt bij de jeugd, indien mogelijk, een selectie groep samengesteld. Zij worden ingeschreven in de hoogst mogelijke competitie klassen. In deze selectiegroep wordt extra geïnvesteerd qua technische begeleiding en trainingsuren, om een voor de toekomst zo optimaal mogelijk resultaat te kunnen behalen met de aanwezige talenten. Van deze geselecteerde leden wordt extra motivatie en tijd gevraagd, om extra uren te trainen, en/of te gaan meetrainen met hogere teams. Deze groepen dragen ook financieel extra bij aan hun extra ontwikkeling.

 

Van der Veen Financieel Advies
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau