Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Volle tribunes bij dames 1, maar leeg resultaat

Volle tribunes bij dames 1, maar leeg resultaat
zaterdag 14 okt 2023

Op Super Saturday in Rijssen was het duidelijk merkbaar dat de tribunes vol zaten. Sinds dames 1 uitkomt in de topdivisie, waren de tribunes nog niet zo druk bezet geweest. Bovendien stond de bovenste plek in het linker rijtje op het spel, wat de middag extra interessant maakte. Helaas bleek het geen goede dag voor Rivo, dat de wedstrijd in 3 sets verloor en geen moment in de wedstrijd zat.

In de eerste set creëerde Apollo meteen aan het begin een voorsprong van 4 punten en met de serve van Elyne Nijhuis werd de set vroegtijdig beslist. Apollo breidde de voorsprong uit tot 9 punten en gaf deze niet meer uit handen. In de tweede set maakte Apollo ook het verschil met sterke services. Rivo slaagde er niet in om de druk te weerstaan, waardoor de tweede set naar Apollo ging.

Dit bleek het verloop van de hele wedstrijd te zijn. Apollo serveerde krachtig en Rivo kon met de eigen services niet veel uitrichten. Hoewel Rivo aan het einde van de derde set leek terug te komen, won Apollo uiteindelijk met 25-22.

Het was een eenzijdige wedstrijd met een terechte winnaar. Apollo was duidelijk te sterk voor Rivo. Natuurlijk is het teleurstellend dat Rivo voor het eerst dit seizoen heeft verloren, maar gelukkig zorgden de mini’s en jeugdspelers ervoor dat de spelers en staf met een glimlach op hun gezichten de dag konden afsluiten met een Oktoberfest.

Het team blijft gemotiveerd en zal hard werken om volgende week in de beker (opnieuw thuis) beter voor de dag te komen tegen Alterno (15:00) en Halley (19:00). We hopen jullie allemaal weer te zien om ons te steunen voor een goed resultaat en te genieten van een mooie dag vol volleybal.

Van der Veen Financieel Advies
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau