Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Helaas geen ronde verder in de nationale beker voor Rivo D1.

Helaas geen ronde verder in de nationale beker voor Rivo D1.
zaterdag 21 okt 2023

De meiden van coach Frank van den Noort leverden afgelopen zaterdag een intense strijd in eigen huis tegen Alterno en Halley voor de bekercompetitie. De eerste wedstrijd tegen Alterno was van cruciaal belang, maar tot ons spijt eindigde deze met 2-3 in het voordeel van Alterno. Ook tegen Halley trok Alterno aan het langste eind, waardoor zij zich plaatsten voor de volgende ronde.

De eerste set begon veelbelovend voor Rivo D1, waarbij ze met krachtig en degelijk spel Alterno onder druk zetten. Hierdoor maakte Alterno veel fouten en Rivo D1 behaalde de set met 25-19. In de tweede set herpakte Alterno zich en met een indrukwekkende serviceserie namen ze de set over met 22-25.

Rivo D1 vocht terug in de derde set en won opnieuw dankzij uitstekend spel. Maar daarna was het Alterno dat vastberaden doorzette. Het niveau van Rivo D1 daalde, wat resulteerde in verlies van de volgende twee sets. Hoewel er na de vierde set nog hoop was, slaagde Rivo D1 er niet in om de achterstand van 0-5 in de vijfde set goed te maken.

Alterno was een ronde verder en voor Rivo D1 was het zaak om zich op te laden voor de laatste confrontatie om de dag nog positief af te sluiten. Dat deden ze met verve tegen de ploeg uit Wehl. Door een verkeerd ingevuld opstellingsbriefje in de tweede set en het goede spel van Rivo D1, was Halley niet meer  in staat om de wedstrijd te kantelen. De sets eindigden in 25-21, 25-9 en 25-11, tot groot genoegen van het thuispubliek.

Volgende week staat een uitwedstrijd in Denekamp tegen Timax/DeVoKo op het programma. Als Rivo D1 het sterke spel van de eerste drie sets tegen Alterno kan vasthouden, belooft het een boeiende wedstrijd te worden waar onze fans naar uit kunnen kijken. ?????

Kan je niet komen kijken in Denekamp, dan kan je de wedstrijd volgen via twitch.tv/rivorijssend1, maar we zien je liever in Denekamp om ons te helpen bij wederom een Twentse Derby. ????????

Van der Veen Financieel Advies
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau