Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"
Foto bij Dames master 1 wedstrijdverslag 29-11-2023

Dames master 1 wedstrijdverslag 29-11-2023
woensdag 6 dec 2023

Op een gewone woensdagavond voor de meeste mensen kwamen de dames Masters van Rivo Rijssen met gezonde spanning de sporthal binnen. Dit jaar hebben we ons voor het eerst ingeschreven in de masters recreanten competitie. Voor ons een ideale competitie: we spelen wedstrijden tegen dames die allemaal op een leuk niveau gevolleybald hebben en we spelen onze wedstrijden op onze trainingsavonden door de week. Vanavond staat de wedstrijd tegen de kampioen van vorig jaar, Dynamo d1 op het programma, een mooi moment om te kijken hoe we ons verhouden met de andere teams.

De eerste set begint met een aantal mooie rally’s. De servedruk is hoog. Mariska serveert ons naar een mooie voorsprong. De dames van Dynamo geven zich echter niet gewonnen en met veel servedruk zetten ze ons onder druk. We komen zelf niet meer goed aan aanvallen toe en Dynamo lukt dit een stuk beter. Kortom we verliezen de eerste set uiteindelijk met ruime cijfers.

De tweede set besluiten we iets te wisselen. Ook in deze set wordt er mooi gevolleybald. We komen iets meer tot scoren waardoor we Dynamo onder druk weten te zetten. Ook serverend houden we onze tegenstander onder druk. Hierdoor sluiten we set 2 en 3 met winst af. Er wordt sportief en fanatiek gespeeld. Aan beide kanten worden mooie ballen geslagen, maar ook verdedigd. Op naar de vierde set. Hierin merken we dat het steeds lastiger wordt om de ballen op de grond te krijgen. We wisselen de hele set van een klein beetje voorsprong naar kleine achterstand. Helaas voor ons scoort Dynamo een paar mooie ballen en verliezen we de 4de set. Op naar set 5. Ook hierin is voor ons hetzelfde beeld te zien als in de 4de set. We verliezen uiteindelijk met 3-2 van Dynamo.

We kijken terug op een sportieve, leuke wedstrijd met mooie volleybalacties. Helaas voor ons hebben we dat niet in winst om kunnen zetten, maar we kunnen concluderen dat we met de bovenste teams mee kunnen. Op naar nog meer mooie wedstrijden in onze mastercompetitie.

Foto's, van Jan van den Noort, staan hier!