Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Reggehal ondergaat opnieuw metamorfose.
vrijdag 19 jun. 2009

Nadat  er vorige zomer door de beheerders van de sporthal al is gewerkt aan het aanbrengen van een proef volleybal centrecourt in de Reggehal, gaat komende zomer de Reggehal te Rijssen opnieuw  “op de schop”.

Nu de laatste trainingen er voor dit seizoen bijna opzitten, zijn tevens de voorbereidingen voor een grote opknapbeurt van de Reggehal door de gemeente Rijssen/Holten en Rivo Rijssen ook afgerond.

Bij de ingang van “café de Reggehal” zijn inmiddels de eerste werkzaamheden begonnen met het aanbrengen van rekken om komende tijd de sporttassen te plaatsen,  zodat niet zoals nu, de gangpaden helemaal vol liggen met tassen.

In de eerste 2 weken van Augustus zal opnieuw de vloer van de Reggehal aan de beurt zijn, maar dan voor een volledig nieuw gezicht.

Het bedrijf interline (http://www.sportvloeren.nl/) zal dan de vloer kompleet kaal en glad schuren, vervolgens  de veel lichtere vloer in een matte beits zetten, waardoor de schitterring grotendeels is verdwenen.

Verder zullen er veel van de huidige lijnen niet meer worden aangebracht,  zodat de uitstraling naar de tribune toe rustiger zal zijn.

Naast het volleybal centrecourt dat opnieuw transparant zal worden aangebracht, zullen ook de buckets van de basketbal en de middencirkel in kleur worden gemaakt.

Het basketbalveld wordt groter, zodat de buckets  zo weinig mogelijk in ons volleybal centrecourtveld komen te liggen.

Ook het volleybal centercourt veld gaat 2 meter opschuiven en komt centraal in de hal te liggen, hiervoor is het nodig dat er 2 nieuwe paal gaten worden geboord.

Het geeft ons de mogelijkheid om aan alle kanten reclame borden te plaatsen.

Nadat de velden zijn ingekleurd zal er een totaal nieuwe belijning in de gehele zaal worden aangebracht.

Zaalvoetbal wordt zwart, basketbal blauw, en wij houden onze witte kleuren voor het centrecourt  en de gele belijning voor de overige velden. Uiteraard het meest duidelijkst  te zien vanaf de tribune.

Met deze grootschalige werkzaamheden willen we vanuit Rivo, de gemeente Rijssen/Holten hartelijk danken voor de bereidwillige medewerking,  en het voor hun rekening nemen van alle kosten.

Voor ons is het weer een volgende stap op weg naar een nieuw seizoen met hopelijk weer veel publiek op de tribune in de als maar mooier wordende Reggehal te Rijssen.

Alvast een prettige vakantie!

Rivo Rijssen.

 

 

 

 

Fysiotherapie Koninginneweg
Bandwerk internet- en reclamebureau

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau