Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Dubbel feest tijdens sportverkiezing
zaterdag 7 feb 2009

tc tubantia, zaterdag 07 februari 2009

RIJSSEN - Amazone Angela van Lies en survivalsporter Peter Baan zijn gisteravond in uitgaanscentrum Lucky & Co verkozen tot sportvrouw en sportman van de gemeente Rijssen-Holten.

In een gezellig drukke grote zaal van het uitgaanscentrum werden de winnaars in de verschillende categorieën bekendgemaakt. De presentatie van het eerste deel van de avond was in handen van Hans Kraay jr., tv-persoonlijkheid en trainer van vv FC Lienden, terwijl Arjan te Lintelo het tweede deel voor zijn rekening nam.

Het volleybalteam van Rivo, heren 1, werd door de jury verkozen tot beste sportploeg van het jaar. Bij Rivo was het dubbel feest, want ook het team jongens A viel in de prijzen. De jury koos het team als meest talentvolle ploeg van het jaar.   Sporttalent van het jaar werd zwemster Sabine van de Hoeven en dat je ook op gevorderde leeftijd nog tot grote dingen in staat bent, bewees triatleet Jans Vincent. Hij werd seniorensporter van het jaar. Ook in de categorie beste gehandicapten sporter ging de prijs naar een zwemster en wel naar Alien Smelt.
Van der Veen Financieel Advies
Bandwerk internet- en reclamebureau

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau