Bandwerk internet- en reclamebureau: de trotse media partner van RIVO Rijssen
EVEN GEDULD A.U.B.
"RIVO Rijssen, dat ben ik, dat ben jij, RIVO Rijssen dat zijn wij!"

Nominatie`s sportverkiezing 2008
zondag 18 jan 2009

RIJSSEN/HOLTEN - Hier de genomineerden voor de sportverkiezing 2008 dat plaats zal vinden op vrijdag 6 februari  in discotheek Lucky & Co.

Als sportman van het jaar gooien touwtrekker Marti Jansen, atleet Peter Baan en motorcrosser Erald Lammertink hoge ogen. Holtenaar Jansen maakte deel uit van de Nederlandse touwtrekselectie die wereldkampioen werd. Holtenaar Baan werd Nederlands kampioen survival en Rijssenaar Lammertink behaalde een nationale titel. Andere genomineerden zijn Maarten Janssen, de winnaar van de Ronde van Rijssen, turner Rick Oude Wesselink die tweede werd op het NK acrogym en triatleet Rob Steegink die de Ironman Triathlon won.

De twee genomineerden als sportvrouw van het jaar zijn beiden lid van De Bergruitertjes. De Holtense Angela van Lies werd Nederlands kampioen, Beau Barvelink won een Overijsselse titel.

Het eerste team van futsalvereniging Excelsior werd kampioen in de hoofdklasse, het team A3 van Excelsior'31 werd kampioen van de vierde klasse.

Beide Rijssense teams zijn genomineerd als sportploeg van het jaar, evenals het waterpoloteam De Mors 2 en de volleyballers van Rivo.

Voor de talentvolle ploeg van het jaar gaan de Oosterhoffruiters, jongens A van Rivo, de C-lijn van gymclub VEK en de jongens van tennisclub Rijssen.

Als jeugdtalenten zijn genomineerd turnster Romy Zwiers, motorcrosser Mike Bolink, atleet Jan Willem Dangremond, turnster Caya Slinkman, zwemster Sabine van der Hoeven en rolstoeltennisser Jeroen Staman.

Als senior sporter triatleet Jans Vincent en als gehandicapte sporter de zwemsters Alien Smelt en Wendy Grotentraast.
bron: tctubantia
Van der Veen Financieel Advies
Fysiotherapie Koninginneweg

RIVO RIJSSEN IS HAAR SPONSOREN BIJZONDER DANKBAAR

Wanneer alleen het beste goed genoeg is: Bandwerk internet- en reclamebureau